Neler Yeni

30.000 TL Hazır sistem öneri

OpFurina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mustafa
Bütçe
30000
Başlıkta dediğim gibi 30.000 tl arası sistem arıyorum sadece kasa. bütceyi biraz aşabilirim duruma göre. Rtx olsa daha iyi olur ekran kartı, amd ekran kartlarından pek anlamıyorum fakat genede iyi bir performans farki varsa neden olmasin.

Satriani

80+ Bronze
Gamegaraj özelleştirme ile 35.2K + işlemci soğutucu alınması lazım.
Aşağıdakiler daha mantıklı.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    54 KB · Hit: 48
Son düzenleme:

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Jiyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamegaraj özelleştirme ile 35.2K + işlemci soğutucu alınması lazım.

Alıntıyı görüntüle
35k 4060 ti yerine https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/

Satriani

80+ Bronze

Aynen bunları sonradan görmüştüm, saat geç diye fazla bakamadım.
Bunlar daha mantıklı...

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

OpFurina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen bunları sonradan görmüştüm, saat geç diye fazla bakamadım.
Bunlar daha mantıklı...

Bi süre daha araştırdım ne iyidir ne kötüdür diye amd ekran kartı almak çok tercihim değildi ama 4070 ler çok pahalı 4060 16 gb ninde fiyatını haketmediğini düşünyorum o yüzden pc hocasının gg12 modelini aldım fazladan sıvı soğutucu ekledim önerileriniz için teşekkür ederim

Satriani

80+ Bronze
Bi süre daha araştırdım ne iyidir ne kötüdür diye amd ekran kartı almak çok tercihim değildi ama 4070 ler çok pahalı 4060 16 gb ninde fiyatını haketmediğini düşünyorum o yüzden pc hocasının gg12 modelini aldım fazladan sıvı soğutucu ekledim önerileriniz için teşekkür ederim
7800XT bence güzel bi' kart. Bütçeye göre performans arayışında bence çok mantıklı.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. :peped:

• Beğen

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Jiyu
Hayırlı olsun , güle güle kullanın.
Ne zaman aldınız acaba ?
umarım bugün almamışsınızdır çünkü zam geldi ve özelleştirmeler kısıtlandı.
Hangi özelleştirmeler ile aldın acaba ?

OpFurina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun , güle güle kullanın.
Ne zaman aldınız acaba ?
umarım bugün almamışsınızdır çünkü zam geldi ve özelleştirmeler kısıtlandı.
Hangi özelleştirmeler ile aldın acaba ?
Çok sağolunn sadece sıvı sıvı soğutucu aldım
Thermalright Aqua Elite 240 ARGB 34.800 tuttu toplam dün gece 1 de aldık abimle keşke ssd sinide özellestirseydik fakat dikkat etmedim zamsız fiyatıyla aldım yani sağol tekrardan önerdiğiniz için. Siz onerdikden sonea biraz daha baktım tek öneren siz degilsiniz sistem ozellikleirde hosumuza kaptık hemen zam gelmesin diye harbidende geldi şu an da monitor bakıyoruz

• Beğen

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Jiyu
Çok sağolunn sadece sıvı sıvı soğutucu aldım
Thermalright Aqua Elite 240 ARGB 34.800 tuttu toplam dün gece 1 de aldık abimle keşke ssd sinide özellestirseydik fakat dikkat etmedim zamsız fiyatıyla aldım yani sağol tekrardan önerdiğiniz için. Siz onerdikden sonea biraz daha baktım tek öneren siz degilsiniz sistem ozellikleirde hosumuza kaptık hemen zam gelmesin diye harbidende geldi şu an da monitor bakıyoruz
En güzelini yapmışsınız sizin adınıza sevindim ben çok kararsız biriyim , ince eleyip sık dokurum.
Pc hocası sistemini 2x16 corsair ram 1tb kingston ssd ile 37-38k yapıyordu.
Kasa olarak enarmax psu çok önerilmiyor , onu bir araştırın derim belki maxpro yerine farklı psu alırsınız.
Zaten 30-40k arası bütçe için 1 aydır pc hocası 9 ya da pc hocası 12 öneriliyor.
Ben de pc hocası 9 alacaktım ama almadık böyle oldu işte

OpFurina

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mustafa
reis sen alamadan zam gelmesine üzüldüm artık beğendiğin ürünü anında alman gerekiyor normalde bende alıcağım ürüne 1 hafta bakarım iyi mi? yetermi diye ama artık sevdiğin şeyi bekletmeden almak gerekiyor. ben indirim geliceğini düşünüyorum ama yılbaşı gelmeden son bi pc tavsiyesi vb gelir büyük ihtimalle kanallardan onları kontrol etmek lazım umarım bulursun güzel bir bilgisayar. kasa konusunda çok anlamıyorum ama değiştirme şansımız yok gibi çoktan ürünü aldık hem gerçekten monitörüde aldığımızda cebimizden güzel bir miktar çıkmış oluyor kasa konusunda da eksik kalsın çokda umrumda değil açıksası genede sağol önerin için

Lenovo Legion R27QE​

ViewSonic VX2780J-2K
şimdi bu iki monitorde arkadaş arasında kaldım bunlarıda seçip birdaha bilgisayar ile ilgili bir şey araştırmak istemiyorum uzun süre umarım istediğin bilgisayarı bulursun reis

Top Bottom