Laptop konusunda net misiniz?Masaüstü olarak daha fazla performans verebilecek sistemler toplanabilir.Kargoda sıkıntı yaşatmazlar değil mi?
Yani emin değilimLaptop konusunda net misiniz?Masaüstü olarak daha fazla performans verebilecek sistemler toplanabilir.
Ekstra masaüstü olarak da konu açıcam zatenLaptop konusunda net misiniz?Masaüstü olarak daha fazla performans verebilecek sistemler toplanabilir.
Monitör klavye fare gibi parçaların olmasına göre sisteminiz değişebilir.Yani emin değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekstra masaüstü olarak da konu açıcam zaten
Nasıl eskimeye yüz tutmuş olabilir? Kart çıkalı daha 1 sene oldu. Merak ediyorum şahsen.Oyun amaçlı olacaksa 3070 öneririm. 3060 eskimeye yüz tutmuş bir kart.
Zamanında 1070 kullanmış biri olarak tecrübelerimden bahsediyorum.Nasıl eskimeye yüz tutmuş olabilir? Kart çıkalı daha 1 sene oldu. Merak ediyorum şahsen.
Bana Laptop önerebilir misiniz şu an en ideal olandan 30k bütceye
Hocam laptop'dan vazgeçtim ben masaüstü devam çünkü verdiğim paranın tam performans olmasını isterim önerileriniz için yinede teşşekür ederim
Eğer kasalı gücünde laptop arıyorsanBana Laptop önerebilir misiniz şu an en ideal olandan 30k bütceye
Hocam laptop'dan vazgeçtim ben masaüstü devam çünkü verdiğim paranın tam performans olmasını isterim önerileriniz için yinede teşşekür ederim
Yok hocam teşşekür ederim direk masaüstü alıcam ben isterseniz diğer konu'ya bakabilirsiniz masaüstü için açtımEğer kasalı gücünde laptop arıyorsan
![]()
İkinci El Kıyafet Online Alışveriş Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.com
Bir göz at.