Çözüldü✓ 30.000TL Laptop önerisi

Liqoo!

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
30.000
bilgisayar almak istiyordum ama şu an Laptop piyasası hakkında bilgim yok, o yüzden ben bütceyi koydum size de önermek düşer. NOT: Oyun amaçlı olacak

buna bakabilirsiniz tongfang kasa olduğu için sorunsuzdur. Max p 3060 ile bazı 3070leri geçiyor.

Oyun amaçlı olacaksa 3070 öneririm. 3060 eskimeye yüz tutmuş bir kart.

Nasıl eskimeye yüz tutmuş olabilir? Kart çıkalı daha 1 sene oldu. Merak ediyorum şahsen.
Zamanında 1070 kullanmış biri olarak tecrübelerimden bahsediyorum.

1060 gitti 1660ti gitti 1650 serisi gitti. Çok hızlı eskiyor 60 serisi. Ha tabi günümüz için kart çok iyi, dlss ile daha götürür ama unreal 5 oyunları geldiğinde kart 60 fps anca verecek. Ondan bahsediyorum aslında. 30K bütçeye çıkıp 3060 almak olmaz, 25 e düşüp 3060 alınabilir.
30k ya gelindiğinde 3070 tercih edilmeli.

Bana Laptop önerebilir misiniz şu an en ideal olandan 30k bütceye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam laptop'dan vazgeçtim ben masaüstü devam çünkü verdiğim paranın tam performans olmasını isterim önerileriniz için yinede teşşekür ederim

Son düzenleme:

Hocam laptop'dan vazgeçtim ben masaüstü devam çünkü verdiğim paranın tam performans olmasını isterim önerileriniz için yinede teşşekür ederim

Eğer kasalı gücünde laptop arıyorsan

Bir göz at.

Geri