HmzaY
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,437
Ben Laptoptan anlarım. Kasa mantıksız geliyor bana.Yok hocam teşşekür ederim direk masaüstü alıcam ben isterseniz diğer konu'ya bakabilirsiniz masaüstü için açtım
Ben Laptoptan anlarım. Kasa mantıksız geliyor bana.Yok hocam teşşekür ederim direk masaüstü alıcam ben isterseniz diğer konu'ya bakabilirsiniz masaüstü için açtım
Her yerde kullanamyacağım bir bilgisayarı almak mantıksız geliyor. Üniversite öğrencisiyim. Yurtta Okulda Evde, arkadaşların evinde vs vs sürekli taşıyorum. Eğleniyoruz. Monitör vs derdi yok, kablo derdi yok. Laptoplar kasalı performansına gelmiş zaten.Niye ki hocam
Hocam böyle düşününce de mantıklı geldi şimdi banaHer yerde kullanamyacağım bir bilgisayarı almak mantıksız geliyor. Üniversite öğrencisiyim. Yurtta Okulda Evde, arkadaşların evinde vs vs sürekli taşıyorum. Eğleniyoruz. Monitör vs derdi yok, kablo derdi yok. Laptoplar kasalı performansına gelmiş zaten.
Üstüne elektrik kesintisi vs vs derdin olmuyor, gerektiğinde powerbank oluyor sana.
Ayrıca eve monitör kasa vs desktop setup çok tatlı oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:
30k verip alacağım kasayı sadece evde kullanabileceksem kalsın derim ben.
Yani bütçeniz olmasa ve kasaya yönelseniz anlarım. 10k ya valo 144 fps oynatan laptop yok ama kasa var.Hocam böyle düşününce de mantıklı geldi şimdi bana
Hocam ben geziyorum her yerde yanımd olsun işim olur işimi görsün derseniz laptop ihtiyacınızı karşılar.Hocam böyle düşününce de mantıklı geldi şimdi bana
Ben de üniversite öğrencisiyim,yaşadığım şehirde üniversite okuduğum için masaüstü daha mantıklı geldi.Daha önceden laptop kullanıyordum ama masaüstü gibi sürekli prizdeydi.İhtiyaçtan ihtiyaca değişir.Her yerde kullanamyacağım bir bilgisayarı almak mantıksız geliyor. Üniversite öğrencisiyim. Yurtta Okulda Evde, arkadaşların evinde vs vs sürekli taşıyorum. Eğleniyoruz. Monitör vs derdi yok, kablo derdi yok. Laptoplar kasalı performansına gelmiş zaten.
Üstüne elektrik kesintisi vs vs derdin olmuyor, gerektiğinde powerbank oluyor sana.
Ayrıca eve monitör kasa vs desktop setup çok tatlı oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:
30k verip alacağım kasayı sadece evde kullanabileceksem kalsın derim ben.
tabii ki değişir, eğer yazılım yada mühendislik okusaydınız sınava kendi pc nizle gidecektiniz öyle de düşünün. Ben her sınavıma kendi pcm ile girdim.Ben de üniversite öğrencisiyim,yaşadığım şehirde üniversite okuduğum için masaüstü daha mantıklı geldi.Daha önceden laptop kullanıyordum ama masaüstü gibi sürekli prizdeydi.İhtiyaçtan ihtiyaca değişir.
Hocam ben tıp okuyorum.Bizde çoğu arkadaşımın tableti var.Not almak için ve ders çalışmak için yeterli.Mühendislikte nasıl olur bilmiyorum.tabii ki değişir, eğer yazılım yada mühendislik okusaydınız sınava kendi pc nizle gidecektiniz öyle de düşünün. Ben her sınavıma kendi pcm ile girdim.
Evet bende de katlanır bi laptop var dokunmatik, onu da kullanması rahat.Hocam ben tıp okuyorum.Bizde çoğu arkadaşımın tableti var.Not almak için ve ders çalışmak için yeterli.Mühendislikte nasıl olur bilmiyorum.