Çözüldü✓ 30.000TL Laptop önerisi

Yok hocam teşşekür ederim direk masaüstü alıcam ben isterseniz diğer konu'ya bakabilirsiniz masaüstü için açtım
Ben Laptoptan anlarım. Kasa mantıksız geliyor bana.

Her yerde kullanamyacağım bir bilgisayarı almak mantıksız geliyor. Üniversite öğrencisiyim. Yurtta Okulda Evde, arkadaşların evinde vs vs sürekli taşıyorum. Eğleniyoruz. Monitör vs derdi yok, kablo derdi yok. Laptoplar kasalı performansına gelmiş zaten.
Üstüne elektrik kesintisi vs vs derdin olmuyor, gerektiğinde powerbank oluyor sana.

Ayrıca eve monitör kasa vs desktop setup çok tatlı oluyor.
1661863948389.png

Post automatically merged:

30k verip alacağım kasayı sadece evde kullanabileceksem kalsın derim ben.

Her yerde kullanamyacağım bir bilgisayarı almak mantıksız geliyor. Üniversite öğrencisiyim. Yurtta Okulda Evde, arkadaşların evinde vs vs sürekli taşıyorum. Eğleniyoruz. Monitör vs derdi yok, kablo derdi yok. Laptoplar kasalı performansına gelmiş zaten.
Üstüne elektrik kesintisi vs vs derdin olmuyor, gerektiğinde powerbank oluyor sana.

Alıntıyı görüntüle

Hocam böyle düşününce de mantıklı geldi şimdi bana

Yani bütçeniz olmasa ve kasaya yönelseniz anlarım. 10k ya valo 144 fps oynatan laptop yok ama kasa var.
Ama 30k bütçeyle kasa saçmalık bana göre.

Hocam ben geziyorum her yerde yanımd olsun işim olur işimi görsün derseniz laptop ihtiyacınızı karşılar.

Alıntıyı görüntüle

Ben de üniversite öğrencisiyim,yaşadığım şehirde üniversite okuduğum için masaüstü daha mantıklı geldi.Daha önceden laptop kullanıyordum ama masaüstü gibi sürekli prizdeydi.İhtiyaçtan ihtiyaca değişir.

Ben de üniversite öğrencisiyim,yaşadığım şehirde üniversite okuduğum için masaüstü daha mantıklı geldi.Daha önceden laptop kullanıyordum ama masaüstü gibi sürekli prizdeydi.İhtiyaçtan ihtiyaca değişir.
tabii ki değişir, eğer yazılım yada mühendislik okusaydınız sınava kendi pc nizle gidecektiniz öyle de düşünün. Ben her sınavıma kendi pcm ile girdim.

tabii ki değişir, eğer yazılım yada mühendislik okusaydınız sınava kendi pc nizle gidecektiniz öyle de düşünün. Ben her sınavıma kendi pcm ile girdim.
Hocam ben tıp okuyorum.Bizde çoğu arkadaşımın tableti var.Not almak için ve ders çalışmak için yeterli.Mühendislikte nasıl olur bilmiyorum.

Hocam ben tıp okuyorum.Bizde çoğu arkadaşımın tableti var.Not almak için ve ders çalışmak için yeterli.Mühendislikte nasıl olur bilmiyorum.
Evet bende de katlanır bi laptop var dokunmatik, onu da kullanması rahat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,313
Üyeler
190,891
Son üye
Crspy25
Geri