Kasa ve soğutucu olarak ne seçilebilir? RAM de 32 olsun istiyorum.Çift m2'li bir B serisi anakart ve 750w kasa ile düşünmeden al 35-36 bandında.
![]()
VOK-READY V1 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
VOK-READY V1 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
7500f işlemci - Vento kasa ile 35.
VentusHocam Tavsiyem kesinlikle İntel'den uzak durun geleceğe yönelik değil ve ilerde Satmak isteseniz uzun sürer vs.
Tavsiyem Tek tek toplayın sistemi Ekran Kartını'da 2.el alın
Mesela
İşlemci Fiyat : 6.348 TL
Anakart Fiyat : 5.109 TL
![]()
COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ram Fiyat : 1.975 TL (+70TL kargo)
Fiyat : 2.177 TL
![]()
MLD M500 SSD (1 TB)
MLD M500 SSD MLD22M500P21-1000 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
PSU Fiyat : 6.000 TL (daha F/P bulursan Onu al fiyatlar artmış 2 gündür)
Corsair RM850E CP-9020263-EU Gen5 850W 80+ Gold ATX Tam Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Corsair RM850E CP-9020263-EU Gen5 850W 80+ Gold ATX Tam Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Fiyat : 2.044 TL
![]()
Zoko Amiral DK431 Bilgisayar Kasası
Zoko Amiral DK431 Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Fiyat : 1.399 TL
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Toplam Fiyat : 25.052 TL
Bütçen 35K'dı Yani 10K kalıyor
Sahibinden'de 11K'dan başıyor RTX 3080'ler muhtmelen Facbook gruplarında 10-11K'ya temiz Bakımları yapılmış kart bulursun pazarlıkla
(Dikkat et mining yapılmamış olsun)
Toplam 35-37K'ya dediğim sitemi Topla İlerde RTX 3080'ni Satarsın RTX 6000 serisi kart alırsın Veya 5000 serisi fiyatları normale inerse 5070Tİ vs alırsın
Not:
-RTX 3080 Eğer FG saymazsak nerdeyse RTX 4070 süper gücünde aralarında
5-10Fps var
-Ayrıca 2.elden 3080 Alırsan Yeni kart alacağın zaman 3080'ni satarken değer kaybı yaşamayacaksın Hatta daha pahalıya bile satabilirsin malum her şey yükseliyor
İşlemci soğutucu konusunda 120 se al. Sistemin haricinde yani. Kral işlemci zor bozulur. Yarın sistemi aldıktan sonra işlemcim 90 derece PCde sorun var yazmaman için sana 120 se modelini atıyoruz.![]()
VENTO VG20AL Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 750W 80Plus PSU | ITOPYA
VENTO VG20AL Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 750W 80Plus PSU En iyi fiyat seçenekleri ile VG20AL-750W ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
COOLER MASTER Hyper H411 Nano 92mm Kule Tipi Islemci Sogutucu | ITOPYA
COOLER MASTER Hyper H411 Nano 92mm Kule Tipi Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile RR-H410-25PK-R1 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hala bütçen kalıyorsa paranı RAM'e yatırabilirsin
Ben sorunu olan sıkıntısı olan kişilere bakıyorum , ya saçma sapan ram SSD almış. Ya işlemci soğutucuyu kısmış, ya kasa powerboast rampage falan. Ya ekran kartı ventus gainward ya pulse.Ventus
Gainward
Dual. Bu modelleri almanı tavsiye etmem
Bunların dışında zotac veya galax almanı tavsiye ederim.
İşlemci soğutucu konusunda 120 se al. Sistemin haricinde yani. Kral işlemci zor bozulur. Yarın sistemi aldıktan sonra işlemcim 90 derece PCde sorun var yazmaman için sana 120 se modelini atıyoruz.
?? Bana mı dediniz hocam ?Ben sorunu olan sıkıntısı olan kişilere bakıyorum , ya saçma sapan ram SSD almış. Ya işlemci soğutucuyu kısmış, ya kasa powerboast rampage falan. Ya ekran kartı ventus gainward ya pulse.
KatılıyorumVentus
Gainward
Dual. Bu modelleri almanı tavsiye etmem
Bunların dışında zotac veya galax almanı tavsiye ederim.
Bu sisteme asla bu para verilmez paraya yazık Benim linklerini attığım parçalar ile Çok Ama Çok daha F/P bir sistem çıkıyor![]()
VENTO VG20AL Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 750W 80Plus PSU | ITOPYA
VENTO VG20AL Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 750W 80Plus PSU En iyi fiyat seçenekleri ile VG20AL-750W ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
COOLER MASTER Hyper H411 Nano 92mm Kule Tipi Islemci Sogutucu | ITOPYA
COOLER MASTER Hyper H411 Nano 92mm Kule Tipi Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile RR-H410-25PK-R1 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hala bütçen kalıyorsa paranı RAM'e yatırabilirsin
Yok size demedim?? Bana mı dediniz hocam ?
Katılıyorum
Uzak durulması gerekenler
-MSI Ventus
-Gigabyte Windforce
-Gainward
Vs.
Alınabilirler
-Galax
-Zotac
-Colorful
kesinlikle alınabilecekler
-Asus
-Msi (Gaming X ve Suprimix serisi)
-Colorful (İgame modeli)
-Gigabyte (Aorus Modeli)
Vs.
AMD alacaksa biri bunları almalı
-Sapphire (Pluse modeli hariç)
-Red Devil
-Asus (prime üstü olsa daha iyi olur)
-Gigabyte (Aorus modeli)
Vs.
Bu sisteme asla bu para verilmez paraya yazık Benim linklerini attığım parçalar ile Çok Ama Çok daha F/P bir sistem çıkıyor
36K'ya Ryzen 5 7500F/RTX 3080'li ayrıca SSD çok kaliteli ve 7000mb/s ve ram 16gb 6000mhz. CL 30 ve PSU 850W tam modüler 80+ Gold sertifikalı Hayvan gibi Corsair PSU ve Geniş ARGB mesh Kasa
Vs. Vs.
O sistemin yanında kb ama bu çöp gibi kalıyor
Hocam sanırım arkadaş sistem istemişti ondan atmıştım. Ben de alacak olsam şimdi pulse almam kendim dizerin internetten izleyerek. Nitro + alırım?? Bana mı dediniz hocam ?
Katılıyorum
-MSI Ventus
-Gigabyte Windforce
-Gainward
Vs.
Alınabilirler
-Galax
-Zotac
-Colorful
-Asus
-Colorful (İgame modeli)
-Gigabyte (Aorus Modeli)
Vs.
-Red Devil
-Gigabyte (Aorus modeli)
Vs.
Bu sisteme asla bu para verilmez paraya yazık Benim linklerini attığım parçalar ile Çok Ama Çok daha F/P bir sistem çıkıyor
36K'ya Ryzen 5 7500F/RTX 3080'li ayrıca SSD çok kaliteli ve 7000mb/s ve ram 16gb 6000mhz. CL 30 ve PSU 850W tam modüler 80+ Gold sertifikalı Hayvan gibi Corsair PSU ve Geniş ARGB mesh Kasa
Vs. Vs.
hocam ben bu kasayı beğeniyorum geleceği dönük tavandan 360 sıvı soğutma desteği vs var ileride çok güçlü bir işlemci taktığınızda soğutucu sığdırma derdi olmaz psu da işinizi görecektir ileride değiştirirsiniz ihtiyaç olursaKasa ve soğutucu olarak ne seçilebilir? RAM de 32 olsun istiyorum.
?? Bana mı dediniz hocam ?
Katılıyorum
-MSI Ventus
-Gigabyte Windforce
-Gainward
Vs.
Alınabilirler
-Galax
-Zotac
-Colorful
-Asus
-Colorful (İgame modeli)
-Gigabyte (Aorus Modeli)
Vs.
-Red Devil
-Gigabyte (Aorus modeli)
Vs.
Vs. Vs.
Hocam Doğru önlemleri alırsanız risk değil yani kimse kartı internetten sipariş verir gibi alın demiyor, zaten gidip Değerleri kontrol ederek Elinize alıp oksitlenme/paslanma veya Arıza vs. Var mı yok mu kontrol ederek Alırsa %99 sorun çıkmaz zaten Sıfır ürünler bile sorunlu gelebiliyor Yani, neyseİkinci el risktir hocam. Yoksa dediklerinizde haklısınız ben de toplayacağım zaman ikinci el 3080ti veya 6900xt yönelirim ancak güvenemediğim takdirde 7700xtli bir hazır sistem alır geçerim.