Adam 30 35 demiş 50k lık sistem atıyorsunbütçeyi zorlarsan üzmeyecek bir sistem var.
Dostum, başta yazmışım bütçeni zorlarsan diye. Ayrıca satıcı indirim yapacak belki arkadaşa da o fiyat uyacak, sanane.Adam 30 35 demiş 50k lık sistem atıyorsun
Bütçe o kadar zorlanırmı?bütçeyi zorlarsan üzmeyecek bir sistem var.
Monitör dahil mi ?Arkadaşlar soru başlıktadır.
Ekipman olarak Klavye,Mouse,Kulaklık,Mousepad lazım.
Bide kasa lazım
Monitör varMonitör dahil mi ?
Hero 7A-RTX/RX - Game Garaj
Hero 7A-RTX/RX, AMD işlemcili yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartlarına sahip, AMD işlemcili hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.comGameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comVXE R1 Wireless Mouse
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.comHyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.935,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comKlavye mouse olarak farklı modeller attım onlar arasında seçimini yap sisteme toplam ne kadar bütçe kaldığını söylersen ona göre özelleştirme yaparız.HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy Gaming Oyuncu XXl 90x40 cm Old Way Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy Gaming Oyuncu XXl 90x40 cm Old Way yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Toplam 2 mouse 2 klavye falan attım ordan hangilerini istediğini seç bütçe ne kadar kalırsa sistemi özelleştiririz.Monitör var
Klavyeler küçük olandan olsa iyi olur en fazla 1.2k bütçe ayırabilirim mouse de rival 3 gibi mouseler olur bilindik markalardanToplam 2 mouse 2 klavye falan attım ordan hangilerini istediğini seç bütçe ne kadar kalırsa sistemi özelleştiririz.
Attıklarımın hepsi bilindik marka emin olun. Reklam basıp ünlü olan markaların pahalı ürünlerinden almaktan çok daha mantıklı bu seçimler. Toplamda akkonun TKL klavyesini seçseniz 2200+kulaklık 1k+ mouse pulsefire haste seçseniz 1100tl= 4300 yapıyor. Max bütçeniz nedir ? Ondan 4.3k çıkarıp sisteme kalan bütçeyle sistemi özelleştirelim.Klavyeler küçük olandan olsa iyi olur en fazla 1.2k bütçe ayırabilirim mouse de rival 3 gibi mouseler olur bilindik markalardan