Neler Yeni

30 40 bin tl arasında toplama bilgisayar tavsiyesi alabilir miyim? Monitör Dahil

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,108
İsim
kilan embappe

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Mert yıldız

Yanlış görmediysem soğutucu yok 13600kyı artık üfleyerek soğutur arkadaş

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI

NightWish2434

80+ Silver
Yanlış görmediysem soğutucu yok 13600kyı artık üfleyerek soğutur arkadaş
:kekw::kekw::kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi sistemimi satıyorum ilanıma bakabilisin ;

HAHA bune la milleti kazıklamaya utanmıyon mu ederi max 20k o da sıvı soğutmadan
düzeltme: monitör felanda veriyon max 25 diyorum 1 kuruşta fazla vermem

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
:kekw::kekw::kekw:

HAHA bune la milleti kazıklamaya utanmıyon mu ederi max 20k o da sıvı soğutmadan
Ha Ha Ha. Çok komiksin. Ederi 20 K ? Piyasayı sen mi yönetiyorsun arkadaşım ? 20 K'ya kasa alırsın sadece onda da sıvı soğutma olmaz. Boş yapma.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Ha Ha Ha. Çok komiksin. Ederi 20 K ? Piyasayı sen mi yönetiyorsun arkadaşım ? 20 K'ya kasa alırsın sadece onda da sıvı soğutma olmaz. Boş yapma.
Mantıklı olalım hocam. Kasaya taş çatlasın 18 diyelim sıvı soğutmayla, ekipmanlar max 6k eder etti sana 24k. Koyduğunuz rakam gerçekten trajikomik ama serbest piyasa bir sey demicem

NightWish2434

80+ Silver
3060ti, i5 12. nesil, h610, sıvı soğutma, monitör ve ekipmanlar. 35k. KOMİKSİN!

Mantıklı olalım hocam. Kasaya taş çatlasın 18 diyelim sıvı soğutmayla, ekipmanlar max 6k eder etti sana 24k. Koyduğunuz rakam gerçekten trajikomik ama serbest piyasa bir sey demicem
BİDE BİLİYOMUŞ GİBİ KONUŞUYO :ROFLMAO::ROFLMAO:

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI

@nightwish2434

Hocam madem bu kadar ucuz olduğunu iddaa ediyorsunuz, sıfırdan kendiniz toplayın o zaman tüm bileşenleri. Siz zahmet etmeyin ben toplayayım. Tüm bileşenleri en ucuz olduğu sitelerden toplasanız şu an 45 k'dan aşağı mümkün değil toplayamazsınız.

Ekipmanlar 6 k eder diyorsunuz ama monitör ve klavye tek başına 6 k ediyor zaten. Kulaklık, mouse, mousepad, kamera, mikrofon bunları bedavaya veriyorlar herhalde ?

Kasa taş çatlasın 18 diyorsun ? Ekran kartı tek başına 18k zaten. Hadi sana şöyle bir güzellik yapayım. Ekran kartını hiç sayma bedava olsun o. sıvı soğutma 6 k, cpu 3.5k, anakart 2 k, ram 1.5k, ssd 2k, kasa 2k, psu 1 k zaten 18 k yapıyor. Ki bu söylediğim fiyatlar tam sıfır fiyatları değil ha ikinci el olarak baz aldım. Zaten sistemdeki bileşenlerin neredeyse tamamı ekim-kasım faturalı.

Ee güzel kardeşim ? 24 K bunun neresinde ?

NightWish2434

80+ Silver
Hocam madem bu kadar ucuz olduğunu iddaa ediyorsunuz, sıfırdan kendiniz toplayın o zaman tüm bileşenleri. Siz zahmet etmeyin ben toplayayım. Tüm bileşenleri en ucuz olduğu sitelerden toplasanız şu an 45 k'dan aşağı mümkün değil toplayamazsınız.

Ekipmanlar 6 k eder diyorsunuz ama monitör ve klavye tek başına 6 k ediyor zaten. Kulaklık, mouse, mousepad, kamera, mikrofon bunları bedavaya veriyorlar herhalde ?

Kasa taş çatlasın 18 diyorsun ? Ekran kartı tek başına 18k zaten. Hadi sana şöyle bir güzellik yapayım. Ekran kartını hiç sayma bedava olsun o. sıvı soğutma 6 k, cpu 3.5k, anakart 2 k, ram 1.5k, ssd 2k, kasa 2k, psu 1 k zaten 18 k yapıyor. Ki bu söylediğim fiyatlar tam sıfır fiyatları değil ha ikinci el olarak baz aldım. Zaten sistemdeki bileşenlerin neredeyse tamamı ekim-kasım faturalı.

Ee güzel kardeşim ? 24 K bunun neresinde ?
link atsana tekrar komik çocuk

hocam imza biraz fazla büyük sanki

Top Bottom