Ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum gayet iyi valorant full ayarlarda 144 fps gta full ayarlarda 50-60 fps veriyor ısınma desen yok fan sesi çok az geliyor bne Hepsiburadadan 34.999 aldım memnunumİyi sosyaller herkese. Şu anda Casper Excalibur G770-1030 model laptop kullanıyorum. Intel i5-10300H ve GTX 1650 ekran kartlı bir model. Alırken çok tereddüt etmiştim markadan dolayı ama algılarımı yıkan bir modeldi. İlk aldığımda ufak bir BIOS sorunu yaşamıştım. Tam şarj olmuyordu PC, 90'da kalıyordu. 1 haftadan kısa sürede BIOS güncellemesiyle hallettiler. Ondan sonra hiçbir sorun yaşamadım. Tek bir mavi ekranım yoktur. Orijinal Windows 11 kullanıyorum ve oyunları da orijinal oynarım. Biraz araştırıp gerekli performans ayarlarını yaptım ve ekran kartının vermesi gerektiği kadar FPS'i aldım. Laptop sürekli dengeli modda kullandım ben, yüksek performansa alsam bile aynı FPS'i alıyordum ve sıcaklıklar artıyordu gereksiz yere. Sıcaklık demişken ortalama sıcaklıkta bir odada ve yükseltici ayak ile kullanıyorum, 75 dereceyi geçmiyor laptop. Fanlarda ortalama 3500RPM, kulaklıkla duyulmuyor bile. İyi boş yaptım şimdi asıl konuya gelelim. Artık yüksek FPS ve yüksek grafik kalitesinde oyun oynamak istiyorum ve bu yüzden yeni bir laptop almak istiyorum. Bütçeyi belirttim zaten. Güncel ve ileriye yönelik olması açısından en az RTX 4060 100W olması tercihimdir. Biliyoruz ki 4060 diye satılıp 45W olan kartlar var hiçbir işe yaramayan. İşlemci olarak hala tercihim Intel ama fikirlerinize göre AMD de olabilir. buraya bulduğum iki modeli bırakıyorum. Bu laptopları kullanan, bilen yorumunu bırakırsa çok sevinirim. Ayrıca farklı modeller önerebilirsiniz.
Acer Nitro 5 İntel i7-12700H RTX4060 140W
Casper Excalibur G870 İntel i7-12650H RTX4060 100W