30-40 k arası laptop

Salihhhh

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
35.000
arkadaşlar hem oyunlar için güçlü hemde üniversitede işlerimi görecek bir laptop arıyorum cok baktim ama kararsiz kaldim sogutma benim icin onemli her laptop isinir biliyorum ama abarti olmasin 30-35 k butcem var maksimum 40 üstü zorlar beni 4-5 sene rahat idare edebilecek birsey ariyorum

Pil ömrü de gerekliyse TUF A15, tamamen güç odaklı kullanım varsa Nitro 5 tercih edilebilir. Videolar, cihazları daha sağlıklı kullanmak adına yardımcı olabilir. Nitro 5 daha sesli çalışabilir ancak TUF A15'e göre de sunduğu güç çok daha fazla ve buna göre ısı ve ses performansı ideal aslında. Uzun süreler idare edecek modellerdir.

Pil ömrü de gerekliyse TUF A15, tamamen güç odaklı kullanım varsa Nitro 5 tercih edilebilir. Videolar, cihazları daha sağlıklı kullanmak adına yardımcı olabilir. Nitro 5 daha sesli çalışabilir ancak TUF A15'e göre de sunduğu güç çok daha fazla ve buna göre ısı ve ses performansı ideal aslında. Uzun süreler idare edecek modellerdir.
Hocam çok teşekkür ederim fikirlerin icin baktigim modellerde bunlarda var idi zaten ayni zamanda üniversitedede isimi gormedini istiyorum bunlar o yonden nasildir üzer mi beni tuf serisinin dayanikli oldugunu okudum bir bilginiz var mi acaba

Hocam çok teşekkür ederim fikirlerin icin baktigim modellerde bunlarda var idi zaten ayni zamanda üniversitedede isimi gormedini istiyorum bunlar o yonden nasildir üzer mi beni tuf serisinin dayanikli oldugunu okudum bir bilginiz var mi acaba
Rica ederim. Gerekli şekilde kullanılırsa memnun ederler, TUF A15 fan sesi bakımından daha çok memnun edebilir. TUF A15 özelinde de dayanıklılıktan, sağlamlıktan bahsedilir aslında ancak diğerlerine göre çok da farklı yapmıyor, diğerleri de yakın şekilde sağlam olur. Dışı sağlam içi çürük olacağına (örnek), dışı makul içi sağlam olsun daha iyidir en azından. Her iki model de ayarına göre memnun edecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,342
Üyeler
174,350
Son üye
mertgulten
Geri