SavitarV2.0
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Baki Kaan Taş
- Bütçe
- 35000
Merhaba arkadaşlar üniversiteye gidiyorum ve şu anki laptopların ucuzlamasından kaynaklı Gaming laptop alıp kenara koymak mantıklı gelmeye başladı doğrumu düşünüyorum bilmiyorum taksitle alıp ana masaüstünün yanına hem seyahetlerde kullanmak hem de üniversitede kullanmak için istiyorum.
bütçe 30-40k arası hepsiburada-amazon gibi yerler olursa peşin fiyatına 9 taksit yapabildiğimiz daha iyi olur.
Normelde konu açmayı sevmem ama piyasada şu anda çok fazla indirim var ve kafam alak bullak oldu
bunları bulabildim ben isteğim f/p olması aldıktan 3-4 yıl rahat kullanabilmek önceliğim ila 40k lık olmasına gerek yok çok küçük farklara fazla fark vermeye gerek yok
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler iyi formlar
bütçe 30-40k arası hepsiburada-amazon gibi yerler olursa peşin fiyatına 9 taksit yapabildiğimiz daha iyi olur.
Normelde konu açmayı sevmem ama piyasada şu anda çok fazla indirim var ve kafam alak bullak oldu
bunları bulabildim ben isteğim f/p olması aldıktan 3-4 yıl rahat kullanabilmek önceliğim ila 40k lık olmasına gerek yok çok küçük farklara fazla fark vermeye gerek yok
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler iyi formlar