- Bütçe
- 40000
Merhabalar, maks 40k bandında monitör dahil yıllarca beni götürecek oyunlarda kasmayacak alınabilecek uygun fiyatlı bir hazır sistem veya ürün listesi yaparsanız çok sevinirim bugün alım yapmam gerekiyor kararsız kaldım.
Yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ederim. Kasaya göre monitör fazla mı gelir yoksa idealmidir görüntü açısından sıkıntı olur mu hiç bilgim olmadığından soruyorum. benim aklımda 35k civarı kasa 5k civarıda monitör vardı.AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-16GB DDR5 -512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-16GB DDR5 -512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Yorumunuz için teşekkür ederim. Direk satın alınmıyor sanırım mağazasından almamız gerekiyor mağaza bulunduğum konuma uzak ben direk karttan çekip almayı düşünüyorum.Şu kasayı alabilirsen çok uzun bir dönem kafan rahat olur. 150tl ile kasayı msi yap. Monitöre kalan bütçe malesef çok az oluyor o yüzden istersen 1080p bir monitör alıp bir süre onla idare et sonra 2k güzel bir şey al, istersen direkt 2k için para biriktirmeye başla ama paran varken kasanın en iyisini al. Fırsat hazır sistemi, bu paraya bulamayabilirsin birdahaAMS R5 7500F- RTX 4070 SUPER 12GB - B650M S2H DDR5 - 1TB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMS R5 7500F- RTX 4070 SUPER 12GB - B650M S2H DDR5 - 1TB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
7700xt ile kıyaslamayı böyle. Üstüne dlss + frane gen + daha iyi rt performansı + render performansı + nvenc av1 kayıt imkanı.
Hocam oynadığınız oyunlara göre yüksek HZ bir monitör atmak istedim. Sorun olmayacaktır.Yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ederim. Kasaya göre monitör fazla mı gelir yoksa idealmidir görüntü açısından sıkıntı olur mu hiç bilgim olmadığından soruyorum. benim aklımda 35k civarı kasa 5k civarıda monitör vardı.
Anladım hocam talihsiz olmuş, çok f/p bir sistemdi diye işinize yarar dedim.Yorumunuz için teşekkür ederim. Direk satın alınmıyor sanırım mağazasından almamız gerekiyor mağaza bulunduğum konuma uzak ben direk karttan çekip almayı düşünüyorum.
Mt2de çok sayıda karakter açık olacağından bilgisayarın gücü yeter mi ?
İtopya gencerler gibi hazır sistem satan yerlerde önerebileceğiniz sistem varsa daha iyi olur bu sistemde bunları ekle yıllarca götürür dediğiniz
Hocam vatandaki sistemi telefon numaralarını arayıp sipariş edebiliyorsunuzBaşka öneriniz var mı