asuramerlin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 176
30-40k arası pc tavsiyesi hazır sistem veya tek tek toplamak hangisi daha f/p oluyorsa yardımcı olur musunuz
Hocam o paralara 5060 ve 9060xt gelireken neden 4060Ugrasmim farkli yerden toplamakla dersen bu konudaki onerdigim sisteme bak,
AMD Ryzen 5 5600X / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi
Sistem bu. Kardeşime hediye alacağım herhangi bir sıkıntı yaşar mı? Yayın açmayı düşünüyor oynayacağı oyunlar (rust,valo,lol,cs2,tarkof,rdr2,assasincreed vb.) yorumlarınızı bekliyorum. Varsa önerileriniz 39.000 tl ye kadar bütçem bulunmaktadır.
- PANGOO
- Cevaplar: 25
- Forum: Toplama Bilgisayar Tavsiye
5060ti ya da 9060xtli sistemlere bakabilirsin. İncehesapta gaming gecesi oluyor onuda bekleyebilirsin30-40k arası pc tavsiyesi hazır sistem veya tek tek toplamak hangisi daha f/p oluyorsa yardımcı olur musunuz
Onerdigim sistem demisim, benim mesaja bak konudakiHocam o paralara 5060 ve 9060xt gelireken neden 4060
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5060ti ya da 9060xtli sistemlere bakabilirsin. İncehesapta gaming gecesi oluyor onuda bekleyebilirsin
Ha pardon hocam karıştırmışım konu sahibi ile sizi.Onerdigim sistem demisim, benim mesaja bak konudaki
hocam baya iyi duruyor sistem hangi sogutucuyu almalıyızOnerdigim sistem demisim, benim mesaja bak konudaki
Bitfenix a1 i alin iste,hocam baya iyi duruyor sistem hangi sogutucuyu almalıyız