30 bin tl bütçeli Okul için Laptop Önerisi

Siene

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
771
Okulda çizim için kullanılacak mümkünse kronik sorunu olmayacak bir model önerisi gerekli.
Pazar yeri satıcıları olmazsa iyi olur baş ağrıtabiliyorlar. Mümkünse amazon yada hepsiburada satıcılı olsun.
Şöyle bir kağıt vermişler gerekli özellikler için.
Bir kaç modele baktım ama hall sensör , anakart yanma falan derken işin içinden çıkamadım.
32 bin tl ye kadar çıkabilirim ama oyun oynanmayacağı için daha düşük fiyatta olursa daha iyi olur.

Ekler

• IMG-20250913-WA0000.webp
    IMG-20250913-WA0000.webp
    75.5 KB · Hit: 41
Okulda çizim için kullanılacak mümkünse kronik sorunu olmayacak bir model önerisi gerekli.
Pazar yeri satıcıları olmazsa iyi olur baş ağrıtabiliyorlar. Mümkünse amazon yada hepsiburada satıcılı olsun.
Şöyle bir kağıt vermişler gerekli özellikler için.
Bir kaç modele baktım ama hall sensör , anakart yanma falan derken işin içinden çıkamadım.
32 bin tl ye kadar çıkabilirim ama oyun oynanmayacağı için daha düşük fiyatta olursa daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3d modelleme vs grafik kartı gerektiren işi yoksa macbook m2 de bakılabilir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3d modelleme vs grafik kartı gerektiren işi yoksa macbook m2 de bakılabilir
Ram yükseltmek sorun yaşatırmı ?

Ram yüksetlmek sorun yaşatırmı ?
Hayır yaşatmaz aynı özelliklerde 8 gb ram alın basitçe yükseltirsiniz. Garantiyi bozup bozmama kısmını bilmiyorum benim bildiğim bozmuyordu en son servis konusunda garanti veremem ama cihaz güzel 2 senedir kullanıyorum gayet memnunum kronik sıkıntısı olmayan bir model sadece fan sesi oyunlarda yükselebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri