20-30 bin bütçeli gündelik laptop önerisi

Hocam ben çok arada kaldım macbook air düşünüyorum 3 tane gaming laptop iade ettim ve artık fan sesinden gına geldi ayrıca pil süreler leş. Macbook düşünmem de hem telefon ip 11 airpods falan fistan diye bir de özellikle fan sesi ve şarj süresi açısından. Ancak performans ve ekran olarak ideapad slim 5 adı gibi 5 gömlek üstün bunların pil süresi ve fan sesi hakkında bilginiz var mı
bro senin kullanım amacın ne ? gaming laptopla macbook yada ideapad slim5 arasında dağlar kadar fark var kullanım amacı açısından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatına göre ekranı iyi değil. İlk tercih olacak kalitede değil.
anladım hocam ben kullansam senin dediğin ilk tercihim olurdu da işte oled yanma mevzusu bi tık sorun olur diye düşündüm

Hocam ben çok arada kaldım macbook air düşünüyorum 3 tane gaming laptop iade ettim ve artık fan sesinden gına geldi ayrıca pil süreler leş. Macbook düşünmem de hem telefon ip 11 airpods falan fistan diye bir de özellikle fan sesi ve şarj süresi açısından. Ancak performans ve ekran olarak ideapad slim 5 adı gibi 5 gömlek üstün bunların pil süresi ve fan sesi hakkında bilginiz var mı
Günlük kullanımda fan sesi çok yansımaz muhtemelen, duruma göre fanı da çalıştırmayabilir. Pil süresi de sitede yazana göre şu şekilde:
1746916399302.webp

MacBook'u 2 günde bir şarj etmek gerekirse IdeaPad'i günde bir şarj etmek gerekir. Çok yüksek pil ömrü gerekiyorsa, 16 GB RAM'li, 256 GB SSD'li model kullanıma yeterliyse MacBook seçenek. Asıl mesele MacBook'un yazılması değil, sadece MacBook'un yazılması.

Knka oyunla işin gücün yoksa al macbook’u yaslan arkana. Pil ömrü desen var. Fan yok, Silikon işlemci var ısınma derdi yok. Kaliteyi hissediyorsun. Macbook’daki genel sorun arayüze alışmak oluyor genelde. Onun dışında satmak isteden piyasası düşmüyor.

Kalitesi iyi olan IPS panelli bir model. OLED haricinde buna bakılabilir.

Kalitesi iyi olan IPS panelli bir model. OLED haricinde buna bakılabilir.
ekledim hocam listeye çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi ofis iş için kullanılan laptopta ekran paneli çok önemli

K
bro senin kullanım amacın ne ? gaming laptopla macbook yada ideapad slim5 arasında dağlar kadar fark var kullanım amacı açısından

anladım hocam ben kullansam senin dediğin ilk tercihim olurdu da işte oled yanma mevzusu bi tık sorun olur diye düşündüm
Kanka yazın yks hazırlık ve üni kullanımı için üç tane 4060 laptop değiştim ve bu süre zarfında oyun oynadım artık oynamaktan sıkıldım hem de derslere asılacaz bu sene o yüzden hani mantığıma en kötü bi macbook lenovo bir şey alır derste kütüphanede falan fistan kullanırım üni için eğer gerekirde satar iyi bir şey alırız harbi çok baş yoruyo o fan sesi bir yerden sonra

Ya macbook alınır da 2025 de 256 gb depolama üzer mi acaba ya da lenovonun katlanan oled kalemli modeli alıp pdf açıp bir şeyler çözmek falan mı valla çok kafam karıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,305
Üyeler
173,955
Son üye
proxi
Geri