20-30 bin bütçeli gündelik laptop önerisi

LostNoc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
Arkadaşlar 20-30 bin bütçeli daha çok homeoffice tarzında iş ve gündelik işler için laptop arıyorum , önerisi olan varmı ?

Arkadaşlar 20-30 bin bütçeli daha çok homeoffice tarzında iş ve gündelik işler için laptop arıyorum , önerisi olan varmı ?
Kral ben macbook öneririm. m1 m2 falan alabilirsin ama kesinlikle 16 gb al. Bende bir cihaz var satılık yazdım zaten sana özelden.

hocam ekran paneli oled ya yanma olayları olurmu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam tn panel neden koymuşlar buna, home office olacağı için en azından ips düşünüyordum ben

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam tn panel neden koymuşlar buna, home office olacağı için en azından ips düşünüyordum ben

Oled'lerdeki yanma sorunu hala devam ediyor, bu modelin tasarımı güzel.

Uzun süreli olarak sabit görüntüde tutmamak, dışarıdan ekrana fazla ısı yansıtmamak/ekranı fazla ısıtmamak OLED paneli kullandırır. Ezbere Apple ve MSI önerenler OLED ekranlı modellere rağmen var. OLED'in iyi veya kötü olduğunu anlamak için canlı deneyim gerekiyor bir nevi. MSI'ların ekran kalitesi düşük olur bu bütçeler için. HP'lerin de genel kalitesi aynı şekilde daha düşük olur. 83KX004FTR modelinin renk kalitesi düşük. 83DA0078TR modelinin kontrast, renk kalitesi, parlaklık (kısacası her konuda) avantajı bulunuyor.

Yukarıda 'tasarımı güzel' yazılan MSI'ın modeline bakın, bir de paylaşılan OLED ekranlı Lenovo'nun tasarımına.

Uzun süreli olarak sabit görüntüde tutmamak, dışarıdan ekrana fazla ısı yansıtmamak/ekranı fazla ısıtmamak OLED paneli kullandırır. Ezbere Apple ve MSI önerenler OLED ekranlı modellere rağmen var. OLED'in iyi veya kötü olduğunu anlamak için canlı deneyim gerekiyor bir nevi. MSI'ların ekran kalitesi düşük olur bu bütçeler için. HP'lerin de genel kalitesi aynı şekilde daha düşük olur. 83KX004FTR modelinin renk kalitesi düşük. 83DA0078TR modelinin kontrast, renk kalitesi, parlaklık (kısacası her konuda) avantajı bulunuyor.

Yukarıda 'tasarımı güzel' yazılan MSI'ın modeline bakın, bir de paylaşılan OLED ekranlı Lenovo'nun tasarımına.
hocam şu model kafama çok yattı gibi sen ne dersin

Hocam ben çok arada kaldım macbook air düşünüyorum 3 tane gaming laptop iade ettim ve artık fan sesinden gına geldi ayrıca pil süreler leş. Macbook düşünmem de hem telefon ip 11 airpods falan fistan diye bir de özellikle fan sesi ve şarj süresi açısından. Ancak performans ve ekran olarak ideapad slim 5 adı gibi 5 gömlek üstün bunların pil süresi ve fan sesi hakkında bilginiz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,094,531
Üyeler
173,987
Son üye
gbccan
Geri