Yardım 30 bin TL civarı sorunsuz laptop önerisi

Gwyn

80+
Reaksiyon skoru
5
Herkese merhaba, 30 bin TL civarında bir laptop almak istiyorum ama araştırdığım her modelde illaki bir sorunla karşılaşıyorum. Kiminde ekran kartı arızası çıkmış, kiminde anakart yanmış, bazıları çok ısınıyor, menteşe sorunu yaşayanlar da var.

Bir yandan performanslı olsun istiyorum, oyun da oynuyorum arada, ama öbür yandan uzun ömürlü ve sağlam bir cihaz olsun istiyorum.
Bütçeyi zorluyorum ama içime sinen bir model bulamıyorum.

Bu fiyat bandında alıp memnun kaldığınız, kronik sorunu olmayan bir model var mı?
Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler 🙏

Herkese merhaba, 30 bin TL civarında bir laptop almak istiyorum ama araştırdığım her modelde illaki bir sorunla karşılaşıyorum. Kiminde ekran kartı arızası çıkmış, kiminde anakart yanmış, bazıları çok ısınıyor, menteşe sorunu yaşayanlar da var.

Bir yandan performanslı olsun istiyorum, oyun da oynuyorum arada, ama öbür yandan uzun ömürlü ve sağlam bir cihaz olsun istiyorum.

Bu fiyat bandında alıp memnun kaldığınız, kronik sorunu olmayan bir model var mı?
biz üç kardeşiz üçümüzde de asus tuf serisi var. biri 4 yıl diğeri 2 yıl ben de 4 aydır kullanıyorum. a15 fa506 kullanıyorum. 8 gb olanı daha ucuzdu en son, 26-27k civarındaydı ram ekleme yaptım eve gelir gelmez, garantiyi de bozmuyor hem. önerebilirim tuf serisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Beğen
Reaksiyonlar: Gwyn
Hocam donanım hakkında çokta bilgili değilim, sebebini söyleme şansınız var mı
4gb vram yetersiz kalıyor 4050 6gb kullandım kısa bir süre o bile yetersiz en az 8gb vramli bir laptop almanız lazım

• Beğen
ASUS markasını önerebilirim. Herifler hem güzel laptop yapıyor, hem uzun süre kullanabiliyorsun. Tabi senin kullanış şekline göre de değişebilir bu. Isınma derdi yok, temizlemesi kolay...

• Beğen

MSI Thin A15 B7VE-076XTR R5-7535HS 16 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar 32.498 TL yerine 29.050,02 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI Thin A15 B7VE-076XTR R5-7535HS 16 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar 32.498 TL yerine 29.050,02 TL
ısınan bir model bu dikkat kronik sorunlu

Son düzenleme:
Geri