Ve bu bilgisayar alınmaz.Monitör buldum 4-5 aralığında ama bilmiyorum. Ekipmanım yok kalırsa düzgün ekipmanlar alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır mı
Alıntıyı görüntüle
8k monitöre ayırmak bence saçma olur 6k monitöre ayrılıp 22kya 4060ti alınıp 2kda ekipman alırdım daha mantıklı olacaktır 3060ti lık bir sistemde 8klık monitör çok saçma kalırBen şahsen bu bütçede 8k monitöre ayırıp 2k ekipmana ayırıp 20k bilgisayara ayırırdım. Monitör bence 2k olmalı.
Ve bu bilgisayar alınmaz.
Hatta 6klık monitör biraz daha kısılabilip ekipmanada ayrılabilir yada 2 monitör kullanilabilir 8k monitöre ayrılırsa8k monitöre ayırmak bence saçma olur 6k monitöre ayrılıp 22kya 4060ti alınıp 2kda ekipman alırdım daha mantıklı olacaktır 3060ti lık bir sistemde 8klık monitör çok saçma kalır
Öyle bir bilgisayarda 1080p oynamaya gerek olmadığını düşünüyorum. Eğerki 2k 1 kere bile oynadıysanız arasındaki farkın nasıl bir şey olduğunu sizde anlarsınız. Ama illaki fhd olsun diyorsanız siz bilirsiniz.8k monitöre ayırmak bence saçma olur 6k monitöre ayrılıp 22kya 4060ti alınıp 2kda ekipman alırdım daha mantıklı olacaktır 3060ti lık bir sistemde 8klık monitör çok saçma kalır
Hocam arkadaş amd almiyacaksa 2k boş olur çünkü amd tarafında mecbur 8gb vram ile oyniyacakÖyle bir bilgisayarda 1080p oynamaya gerek olmadığını düşünüyorum. Eğerki 2k 1 kere bile oynadıysanız arasındaki farkın nasıl bir şey olduğunu sizde anlarsınız. Ama illaki fhd olsun diyorsanız siz bilirsiniz.
NVidia tarafında*Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam arkadaş amd almiyacaksa 2k boş olur çünkü amd tarafında mecbur 8gb vram ile oyniyacak
Öyle bir bilgisayarda 1080p oynamaya gerek olmadığını düşünüyorum. Eğerki 2k 1 kere bile oynadıysanız arasındaki farkın nasıl bir şey olduğunu sizde anlarsınız. Ama illaki fhd olsun diyorsanız siz bilirsiniz.
Peki rtx şartmı acaba? Çünkü amd de çok daha ucuza çok daha iyi sistem dizersiniz.Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam arkadaş amd almiyacaksa 2k boş olur çünkü amd tarafında mecbur 8gb vram ile oyniyacak
Hocam rtx şart değilse amd düşünün.Alıntıyı görüntüle
Bu nasıl hocam
Rtx şart demedimki hocam rtx alır ise dedim amd alırsa 6750xt yada 6800 sistem alıp geri kalanı monitöre yatırabilirPeki rtx şartmı acaba? Çünkü amd de çok daha ucuza çok daha iyi sistem dizersiniz.
İtopyadan şuanlık sistem alınmaz hocam 3060ti verilmez 22kAlıntıyı görüntüle
Bu nasıl hocam
Hocam kusura bakma biraz karıştı görmedim vb. XDRtx şart demedimki hocam rtx alır ise dedim amd alırsa 6750xt yada 6800 sistem alıp geri kalanı monitöre yatırabilir
İtopyadan şuanlık sistem alınmaz hocam 3060ti verilmez 22k
Bunu alın anakart gaming anakrt alın ssd pny 1tb yapın 20.670 yapıyor
Yokda hocam amd düşünüyorsanız amd almak daha mantıklı olurGainward sorun yaşatır mı garanti teknik servis vs.