Eren Eser
80+ Bronze
Dahası
arkadaşlar yeni pc topladım içinde 30 günlük windows 10 pro deneme sürümü var o bittikten sonra nr olucak?
arkadaşlar yeni PC topladım içinde 30 günlük windows 10 pro deneme sürümü var o bittikten sonra nr olucak?
Kanka tam seni etiketliyordum bende.Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...donanimarsivi.com
Eğer uğraşmak istemezseniz 1 oem key alın ondans onra format attiginizda bir daha etkinlestirmeye gerek kalmazarkadaşlar yeni PC topladım içinde 30 günlük windows 10 pro deneme sürümü var o bittikten sonra nr olucak?
7 tl ye win 10 pro aldım kullanıyorum memnunumarkadaşlar yeni PC topladım içinde 30 günlük windows 10 pro deneme sürümü var o bittikten sonra nr olucak?
Hangi siteden?
Teşekkür ederimWindows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com