30 k ya hersey dahil sistem

dostlar 2 nizinde cevabı aynı olduğundan toplu cevaplayayım dedim. ddr5 7700 sistemler 1 2 gün önce 30kyken şuan 35k muhtemelen stocktan dolayı birkaç gün sonra düzelir almakta acele etmeyin.
Bende gelecek aya bıraktım o yüzden. İnşallah fiyatlar geri düzelir.. teşekkürler bu arada cevap için..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dostlar 2 nizinde cevabı aynı olduğundan toplu cevaplayayım dedim. ddr5 7700 sistemler 1 2 gün önce 30kyken şuan 35k muhtemelen stocktan dolayı birkaç gün sonra düzelir almakta acele etmeyin.
26dan 28 e çıkması sinir bozucu oldu

Yav harbiden şaka gibiler 25 e ddr5 var ama b580 var ondada. Daha dün akşam vardı 4060 li sistem ama şuan bitti. Ddr4 te o kadar kötü sayılmaz hemde
hocam banada r5 7500f rx 7700xt li 30-31.500 sadece sistem önerir misiniz?

dostlar bahsettiğim aynı sistem 4k düşüp eski haline tekrar gelmiş şimdi normal fiyatından alabilirsiniz işte:

dostlar bahsettiğim aynı sistem 4k düşüp eski haline tekrar gelmiş şimdi normal fiyatından alabilirsiniz işte:
Dediğin gibi oldu dostum çok çok sağol 2 haftaya kadar yükselmez ise alacağım

1. Elde her şey dahil 2 k kaldıracak sistem yoktur bence ama 2. El olursa ddr5li 2 k kaldıracak hepsi dahil bulunur ama 1. Elde zor eğer 1. Elde bulursanız banada haber verin

1. El diye bir şey mi var? Yoksa varda ben mi bilmiyorum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri