Blue switch alma,.çünkü nedeni aşağıda.Blue switch tercihimdir ses yapması sıkıntı olmaz daha iyi olur. Bütçe 300-350
nedeni neymiş ben anlamadımBlue switch alma,.çünkü nedeni aşağıda.
Dolar düşükken bunun blue switch ve RGB lisini almıştım cidden şuan yazarken başımı ağrıtıyor biraz.
Bunu al derim fiyatına göre güzel.![]()
Gamepower Calypso Su Geçirmez Optik Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Klavyeye bukadar paramı verilir benim klavye 40 liraBlue switch tercihimdir ses yapması sıkıntı olmaz daha iyi olur. Bütçe 300-350
https://www.incehesap.com/james-don...ali-ing-q-gaming-mekanik-klavye-fiyati-50574/ fena klavyeBlue switch tercihimdir ses yapması sıkıntı olmaz daha iyi olur. Bütçe 300-350
İnsanların ne yapacağını sana kalmadı istediğini alır zoruna gidiyorsa senin sıkıntınKlavyeye bukadar paramı verilir benim klavye 40 lira
Bende game power saber rgb var 350 TL tavsiye ederım 5 aydır bende sorun çıkarmadıBlue switch tercihimdir ses yapması sıkıntı olmaz daha iyi olur. Bütçe 300-350
Ağır ol sesinide kes paraya yazıkİnsanların ne yapacağını sana kalmadı istediğini alır zoruna gidiyorsa senin sıkıntın
10900KF ve 3080 Ti ile 40TL'lik klavye mi kullanıyorsun?Klavyeye bukadar paramı verilir benim klavye 40 lira
Ağır ol sesinide kes paraya yazık
Şuan saygısız konuşan sensin insanlarla düzgün konuş kendini daha da komik duruma sokuyorsun yoksa moderatörler kökten çözer olayıAğır ol sesinide kes paraya yazık
Bana nasıl davranılıyorsa bende öyle davranıyorum moderatörler adaletlidir dilin daha uzarsa yük sana binecekŞuan saygısız konuşan sensin insanlarla düzgün konuş kendini daha da komik duruma sokuyorsun yoksa moderatörler kökten çözer olayı
Fazla vermeye gerek yok bence10900KF ve 3080 Ti ile 40TL'lik klavye mi kullanıyorsun?