Neler Yeni

Öneri 300-350₺ Kulaklık Önerisi

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
1- Kulak üstü arıyorum. Kulak içi atmayın teşekkürler.
2- Amacım oyun oynamak değil. En iyi müzik deneyimini istiyorum. Oyuncu kulaklığı önermeyin. Lütfen. Eğer önerecekseniz de mikrofonu çıkartılabilsin. Dışarda takınca ben oyuncu kulaklığıyım diye bağırmasın.
3- Corsair HS35 önermeyin. Dışarıya çok fazla ses çıkarttığı için tercih etmiyorum. JBL ,t500 düşünmüyorum çok fazla arıza yapıyormuş.

Onun dışında tüm önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

2- Amacım oyun oynamak değil. En iyi müzik deneyimini istiyorum. Oyuncu kulaklığı önermeyin. Lütfen. Eğer önerecekseniz de mikrofonu çıkartılabilsin. Dışarda takınca ben oyuncu kulaklığıyım diye bağırmasın.
3- Corsair HS35 önermeyin. Dışarıya çok fazla ses çıkarttığı için tercih etmiyorum. JBL ,t500 düşünmüyorum çok fazla arıza yapıyormuş.

Koskoca grupta tavsiye edecek bir insan bile yok. Bir sürü saçma sapan konulara sırf mesaj kasmak için yazan insanlar surda yardıma ihtiyacı olana yardım etmiyor. Garip insanlarsiniz.

Son düzenleme:

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead

Mesaj otomatik birleştirildi:

Koskoca grupta tavsiye edecek bir insan bile yok. Bir sürü saçma sapan konulara sırf mesaj kasmak için yazan insanlar surda yardıma ihtiyacı olana yardım etmiyor. Garip insanlarsiniz.
Çok kirildim gercekten
muzik odakli istiyorsaniz sennheiser markasina bakabilirsiniz ancak o fiyata guzel kulakustu bulamazsiniz 500tlye vardı birtane onu tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,414
Üyeler
163,491
Son üye
zurnadurum
Top Bottom