ProVodKa
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 337
- İsim
- Görkem Öztürk
1- Kulak üstü arıyorum. Kulak içi atmayın teşekkürler.
2- Amacım oyun oynamak değil. En iyi müzik deneyimini istiyorum. Oyuncu kulaklığı önermeyin. Lütfen. Eğer önerecekseniz de mikrofonu çıkartılabilsin. Dışarda takınca ben oyuncu kulaklığıyım diye bağırmasın.
3- Corsair HS35 önermeyin. Dışarıya çok fazla ses çıkarttığı için tercih etmiyorum. JBL ,t500 düşünmüyorum çok fazla arıza yapıyormuş.
Onun dışında tüm önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler
2- Amacım oyun oynamak değil. En iyi müzik deneyimini istiyorum. Oyuncu kulaklığı önermeyin. Lütfen. Eğer önerecekseniz de mikrofonu çıkartılabilsin. Dışarda takınca ben oyuncu kulaklığıyım diye bağırmasın.
3- Corsair HS35 önermeyin. Dışarıya çok fazla ses çıkarttığı için tercih etmiyorum. JBL ,t500 düşünmüyorum çok fazla arıza yapıyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Koskoca grupta tavsiye edecek bir insan bile yok. Bir sürü saçma sapan konulara sırf mesaj kasmak için yazan insanlar surda yardıma ihtiyacı olana yardım etmiyor. Garip insanlarsiniz.1- Kulak üstü arıyorum. Kulak içi atmayın teşekkürler.
Son düzenleme: