Stokta yok o.heh bu olur işte teşekkürler
Stokta yok o.heh bu olur işte teşekkürler
site güvenilir mi?İzoly den iyi değil ama buyrun
DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK - 34.92 USD + KDV (dfsbilgisayar.com)
sorun değil o kadarı da iyi midir ki hava akımı falan10TL aşıyor
GAMETECH Xcoler Mesh Pro Micro Atx 4x120mm Rainbow Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GAMETECH Xcoler Mesh Pro Micro Atx 4x120mm Rainbow Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kısmen, kendim için değil kuzenim sordu, varsa önerin değerlendiririmBütçeni aşabilir misin?
Kasayı fiyatına göre oldukça beğeniyorum.sorun değil o kadarı da iyi midir ki hava akımı falan
kısmen, kendim için değil kuzenim sordu, varsa önerin değerlendiririm
Güzel kasa fakat:İzoly den iyi değil ama buyrun
DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK - 34.92 USD + KDV (dfsbilgisayar.com)
Malesef hocam farketmedim kusura bakmayın.Güzel kasa fakat:
" Ürün temin edilememektedir."
Olun ve sakın almayın zaten. Kendimden biliyorum.powerboosta cok önyargılıyım ya ben
GameTech GT-003 4x120mm Fanlı Tempered Pencereli Oyuncu Fiyatı (hepsiburada.com)Başlıkta olduğu gibi iyi hava alan mesh 3-4 rgb fanlı bir kasa istiyorum var mı öneriniz
kalitesiz bir kasamı?İzoly den iyi değil ama buyrun
ram aldım ordan düzgün geldi. ama ram sorunluydu biraz. Gamegaraj dan aldıgım pc ye taktım. Sounlu olunca gamegaraja yolladım ramleri değiştilersite güvenilir mi?