Valorant-CS:GO oynuyorum, Palm yani avuç içi tutuş stiline sahibim. Bütçe 350'ye kadar çıkabilir. RGB önemli değil ama bütün setim logitech mouse da logitech olsa tadından yenmez fakat çok da önemli değil
Razer Basilisk X öneririm.
Bu mouse u biliyorum fakat pil için de ayrı bir bütçe ayırmam gerekecek. Birde wireless olduğu için internete sorun yaratır mı bilmiyorum.Fiyatına göre şahane bir mouse.RAZER Basilisk X HyperSpeed 16k Dpi Kablosuz Mouse - RZ01-03150100-R3G1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Basilisk X HyperSpeed 16k Dpi Kablosuz Mouse - RZ01-03150100-R3G1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gecikme sorunu yok.Bu mouse u biliyorum fakat pil için de ayrı bir bütçe ayırmam gerekecek. Birde wireless olduğu için internete sorun yaratır mı bilmiyorum.
Kablosuz mouse almışken RGB almayı pek düşünmem. Pil performans ı önemli benim içinasus rog gladius 2 bak bi istersen
Kopma sorunu var mıdırGecikme sorunu yok
Bu da olabilir. Pmw 3360 sensöre sahip.asus rog gladius 2 bak bi istersen
Hayır, herhangi bir sorunu yok.Kablosuz mouse almışken RGB almayı pek düşünmem. Pil performans ı önemli benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kopma sorunu var mıdır
Gaming Gecesinde veya başka bir sitede en ucuz ne kadara gördünüz bu mouse u ona göre fiyatın düşmesini bekleyebilirimBu da olabilir. Pmw 3360 sensöre sahip.
Hangi modelden bahsettiğinizi anlamadım, en ucuzu bulmak için akakçe üzerinden fiyat sıralamasına bakabilirsiniz.Gaming Gecesinde veya başka bir sitede en ucuz ne kadara gördünüz bu mouse u ona göre fiyatın düşmesini bekleyebilirim
AsusHangi modelden bahsettiğinizi anlamadım, en ucuzu bulmak için akakçe üzerinden fiyat sıralamasına bakabilirsiniz.