White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Dün 500 liraya önerdiğim mouse 1000 TL olmuş.
Hakikaten ya gerçekten inanılmazDün 500 liraya önerdiğim mouse 1000 TL olmuş.
El boyunu da söyle. Cetvel ile ölç büyük mü küçük mü anlayalım.FPS ve MMO oyunları oynamak için kullanacağım, tercihen sade çok şaşalı olmayan bir şey arıyorum.
Beyler selamun aleyküm, 300-400 TL civarı bir bütçeyle mouse almak istiyorum. Güncel piyasada alınabilecek en iyi mouse tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Doğru bulmuyor musun O zaman gitsin 10 liralık mouse alsın neden g203 öneriyorsun 200 liraya ? Kusura bakma da 400 lira bütçesi varsa niye alsın bu bütçeye göre giriş seviyesi sayılan o mouseu?Mouse yatırım yapmanızı doğru bulmuyorum g203 öneriyorum.
Doğru bulmuyor musun O zaman gitsin 10 liralık mouse alsın neden g203 öneriyorsun 200 liraya ? Kusura bakma da 400 lira bütçesi varsa niye alsın bu bütçeye göre giriş seviyesi sayılan o mouseu?
şu devirde 5 litrelik yağ bile yatırım, yılbaşından sonra 400 e g203 alırız zaten şimdi alabildiği en iyi şeyi alsınMouse yatırım yapmanızı doğru bulmuyorum g203 öneriyorum.
Görüş belirtmekte sorun yok da mouse'a yatırım yapmak ne demek onu anlamadım. Herkes kendi bütçesine göre alıyor. g502 alamıyor zaten bütçeyi aşıyor kaldı ki ben tavsiye etmem bir fps oyuncusu için. G203 hiç tavsiye etmem.Ben görüşümü yazdım yoksa logitech g502 iyi ben arada ki fiyat farkını başka şekilde değerlendirebileceğini soyledim.