300 - 400 TL Fiyat Bandında Film İzlemek İçin Kulakiçi Kablolu Kulaklık Önerisi

Gastly

80+
Reaksiyon skoru
5
İyi forumlar. Bu fiyat bandında neredeyse her gün konu açıldığının farkındayım. Ama şöyle de bir düşünce oluştu kendimde. Forum üyeleri, kulaklık konu başlığı altında bu kadar konu varken pekala bulabilirler istediklerine göre bir kulaklık. Fakat konular içerisinde kendilerinin istediği türden kulaklıklar bulunmasına rağmen, yine ısrarla tatmin olmayıp kendileri tarafından (ben de dahil olmak üzere) konu açılması da kaçınılmaz oluyor. Belki kararsızlık, belki de tatmin olamama. Yazımın buraya kadar olan kısmında eleştirisel davranmış olabilirim ki bu durumun içine kendimi de katıyorum. Velhasıl asıl konuya dönmek gerekirse 300-400 fiyat aralığında natural ses kıvamında, tizleri çok rahatsızlık vermeyecek ve kullanım olarak film yönünden daha ağırlıklı olup müzik düzeyinde de can sıkmayacak kablolu kulakiçi bir kulaklık arıyorum. Slikonsuz kulaklıklar bana daha cazip geliyor fakat Apple Earpods dışında seçenek yok gibi sanırım. Model olarak da KZ serisi, duyduğuma göre Moondrop Chu, Blon markaları var. Bunlar dışında önerebileceğiniz ürünler var mı ?

Sorması ayıptır neden bluetooth rahatlığını istemiyorsunuz?

@Perfectshot06, neden ''kızgın'' attın? Yanlış bir şey mi söyledim?

Bluetooth aldım 300 lira verdim1 ay oldu 2 kulaklıkta kaybolu. Kutu elimde kaldı. Bende kablolu alıacağım.

Sorması ayıptır neden bluetooth rahatlığını istemiyorsunuz?
Sürekli şarj etmek şahsen sıkıcı oluyor. Eğer sabit bir yerde kullanılacaksa ben de kablolu tercih ederdim. Zaten genellikle kablolu olanlar kablosuzlara göre daha başarılı oluyorlar. (Aynı fiyat segmentinde.)

Arkadaşların da dediği gibi şarj konusu sıkıntı olabiliyor ve kablolunun kablosuza göre ses netliği daha iyi olduğunu duymuştum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,903
Üyeler
174,261
Son üye
Muhammetz
Geri