Gastly
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Cihat
İyi forumlar. Bu fiyat bandında neredeyse her gün konu açıldığının farkındayım. Ama şöyle de bir düşünce oluştu kendimde. Forum üyeleri, kulaklık konu başlığı altında bu kadar konu varken pekala bulabilirler istediklerine göre bir kulaklık. Fakat konular içerisinde kendilerinin istediği türden kulaklıklar bulunmasına rağmen, yine ısrarla tatmin olmayıp kendileri tarafından (ben de dahil olmak üzere) konu açılması da kaçınılmaz oluyor. Belki kararsızlık, belki de tatmin olamama. Yazımın buraya kadar olan kısmında eleştirisel davranmış olabilirim ki bu durumun içine kendimi de katıyorum. Velhasıl asıl konuya dönmek gerekirse 300-400 fiyat aralığında natural ses kıvamında, tizleri çok rahatsızlık vermeyecek ve kullanım olarak film yönünden daha ağırlıklı olup müzik düzeyinde de can sıkmayacak kablolu kulakiçi bir kulaklık arıyorum. Slikonsuz kulaklıklar bana daha cazip geliyor fakat Apple Earpods dışında seçenek yok gibi sanırım. Model olarak da KZ serisi, duyduğuma göre Moondrop Chu, Blon markaları var. Bunlar dışında önerebileceğiniz ürünler var mı ?