Neler Yeni

300-400 TL Mousepad Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Umut Ölçer
Merhaba 20 TL'ye aldığım bir mousepadim var ama mouselerim takılma yapıyor bazen mouse mi mousepadmi sorunlu bilmiyorum yenilemek istiyorum mousepadimi osu ve FPS oyunları oynuyorum bu fiyat bandında işimi görebilecek bir mouse pad önerebilir misiniz cok büyük olmasına gerek yok alanım küçük 23x30 kullandıgım mouse pad şu an ama büyükte önerebilirsiniz sererim ekipmanların altına kücükte olur büyükte fiyatının hakkını verecek bir şey arıyorum bütçe az daha artabilir belki.

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yusuf Karayer
Merhaba 20 TL'ye aldığım bir mousepadim var ama mouselerim takılma yapıyor bazen mouse mi mousepadmi sorunlu bilmiyorum yenilemek istiyorum mousepadimi osu ve FPS oyunları oynuyorum bu fiyat bandında işimi görebilecek bir mouse pad önerebilir misiniz cok büyük olmasına gerek yok alanım küçük 23x30 kullandıgım mouse pad şu an ama büyükte önerebilirsiniz sererim ekipmanların altına kücükte olur büyükte fiyatının hakkını verecek bir şey arıyorum bütçe az daha artabilir belki.
KlasseGear markasına bakabilirsiniz güzel bir marka.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
https://www.trendyol.com/steelserie...stir-p-583555?boutiqueId=61&merchantId=107468 kalite.
https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-qck-medium-gaming-mousepad-siyah.html vatanda daha ucuzmuş.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç