Neler Yeni

300-400Tl Arası Kulak İçi Kulaklık

Eren'S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Eren Saltık
Normalde pc de arctis 7 kullanıyorum telefonda earpoda geçiyorum ve kalitesi çok kötü geliyor. Yazın çok sıcak zamanlarda hem pc de oyun oynarken hemde telefonda müzik dinlerken bassı kuvvetli iyi ses veren kulaklık içi kulaklık arıyorum. Bluetooth ve ya kablolu olması önemli değil.

https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Kulaklık-Gürültü-Önleyici-Özellikli/dp/B078TWLGK1/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=xiaomi+anc&qid=1593701132&s=electronics&sr=1-2&th=1
Bu kulaklık hoşuma gitti sizce iyi midir?

Son düzenleme:

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
kulak içi kulaklık için çok gibi ama para senin ama jbl modellere bakmanı öneririm

Eren'S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Eren Saltık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kulak içi kulaklık için çok gibi ama para senin ama jbl modellere bakmanı öneririm
Kulak üstü kulaklıklar kafamın yapısı nedeniyle düşüyor ve yazın kulakları çok terletiyor en azından arctis 7 kalitesine yakın bi kulaklık bulabilmek için bu fiyata çıkmam gerekiyor sanırım

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Kulak üstü kulaklıklar kafamın yapısı nedeniyle düşüyor ve yazın kulakları çok terletiyor en azından arctis 7 kalitesine yakın bi kulaklık bulabilmek için bu fiyata çıkmam gerekiyor sanırım
https://www.hepsiburada.com/sennhei...KQ7gps3-yMNS4nsM3lwp1rUa18ryP8ShoC-DwQAvD_BwE Uygun bir ürün arıyorsan öneririm kaliteli ama çok üst seviye kulaklıklar kullanmışsın tatmin etmeye bilir haberin olsun bu arada sennheiser dayanıklılık konusunda güzel çamaşır makinesine bile girdi hala çalışıyor.

Eren'S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Eren Saltık
https://www.hepsiburada.com/sennhei...KQ7gps3-yMNS4nsM3lwp1rUa18ryP8ShoC-DwQAvD_BwE Uygun bir ürün arıyorsan öneririm kaliteli ama çok üst seviye kulaklıklar kullanmışsın tatmin etmeye bilir haberin olsun bu arada sennheiser dayanıklılık konusunda güzel çamaşır makinesine bile girdi hala çalışıyor.
cx275s modelini düşünmüştüm bazı yorumlarda çok iyi olmadığını gördüm o yüzden vazgeçtim linkteki kulaklık nasıldır?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
cx275s modelini düşünmüştüm bazı yorumlarda çok iyi olmadığını gördüm o yüzden vazgeçtim linkteki kulaklık nasıldır?
Kendim kullanıyorum ben bir sıkıntısını görmedim ama airpods da kullandım bu ondan iyi değil ses seviyesi ve bass olarak daha iyi ama kalite olarak iyi değil sadece uygun fiyatlı bir seçenek ama dediğim gibi siz üst seviye kulaklıklar kullandıgınız için size tatmin etmeyebilir.

Eren'S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Eren Saltık
Kendim kullanıyorum ben bir sıkıntısını görmedim ama airpods da kullandım bu ondan iyi değil ses seviyesi ve bass olarak daha iyi ama kalite olarak iyi değil sadece uygun fiyatlı bir seçenek ama dediğim gibi siz üst seviye kulaklıklar kullandıgınız için size tatmin etmeyebilir.
bu fiyat aralığında en iyisini arıyorum airpoda kadar çıkamam mlsf teşekkürler yorumun için

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Normalde PC de arctis 7 kullanıyorum telefonda earpoda geçiyorum ve kalitesi çok kötü geliyor. Yazın çok sıcak zamanlarda hem PC de oyun oynarken hemde müzik dinlerken bassı kuvvetli iyi ses veren kulaklık arıyorum. Bluetooth ve ya kablolu olması önemli değil.

https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Kulaklık-Gürültü-Önleyici-Özellikli/dp/B078TWLGK1/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=xiaomi+anc&qid=1593701132&s=electronics&sr=1-2&th=1
Bu kulaklık hoşuma gitti sizce iyi midir?
kesinlikle drop plus öneririm telefona da bağlayabiliyosun ek kablo geliyor yanında

Eren'S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Eren Saltık
kesinlikle drop plus öneririm telefona da bağlayabiliyosun ek kablo geliyor yanında
Drop plus adında kulak içi kulaklık çıkmıyorum sanırım önerdiğiniz kulak üstü. Kulak üstü kulaklıklar kafamda rahat durmuyor maalesef kulak içi almam gerekiyor dışarıda kullanım için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlıkta yazdığım gibi kulak içi arıyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,145
Üyeler
167,260
Son üye
Antexa
Top Bottom