Sennheiser cx100PC kötü olduğu için telefondan pubg,cod oynuyorum bana Bluetooth müzik için ve oyun oynamak için 200-350 arası bı kulaklık önerisi lütfen (kulak içi)
Bence bluetooth kulaklık Pubg de iyi değil uyumsuzluk oluyor. Her zaman kablolu iyidir.PC kötü olduğu için telefondan pubg,cod oynuyorum bana Bluetooth müzik için ve oyun oynamak için 200-350 arası bı kulaklık önerisi lütfen (kulak içi)
Saol ?Umarım yardımcı olmuşumdur reis.Sennheiser HD 300 Kulaküstü Siyah Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri
Sennheiser HD 300 Kulaküstü Siyah Kulaklık fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Sennheiser HD 300 Kulaküstü Siyah Kulaklık en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.googleadservices.com
İşte o kafama takılıyor ya .Ya airpods gibi pahalı şeyler ya da kabloluBence bluetooth kulaklık Pubg de iyi değil uyumsuzluk oluyor. Her zaman kablolu iyidir.
Bluetooth dediğini farketmemişim oyunlarda kablolu kulaklık daha kesintisiz ses sağlarz0ka ninda dediği gibi oyun için düşünüyorsan razeri tek geçerim ki pc kullanıcıları bile yüksek fiyatlarda kulak içi razer kulaklık kullanıyor
Bluetooth kulaklıklar da üst segment bakman lazım Samsung buds da mesela öyle problem yok kablolu al geç bir çok uygun fiyatlı kablolu kulaklık var ben Baseus Type c kullanıyorum örneğin gayet iyiİşte o kafama takılıyor ya .Ya airpods gibi pahalı şeyler ya da kablolu