300 ₺ Bütçeye Kulakiçi Kulaklık Önerir Misiniz?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
12,883
Bütçe
250
Merhabalar arkadaşlar, şu anda hem kablolu kulakiçi hem kablosuz kulakiçi hem de kablolu kulaküstü kulaklığım var ama hiçbirinin müzik performansından zerre memnun değilim.

Ben de 250 ₺ veya maksimum 300₺'ye bir kulakiçi kulaklık önerisi istiyorum.
Kulaklıkta en önem verdiğim şey müzik performansının iyi olması ve mikrofonunun çok da kötü olmaması.
+ Olarak kulaklığın kablolu olmasını istiyorum, kablosuz kulaklıkların kullanımı pratik gelmiyor bana.

Not : kulaklığı 15 20 güne alacağım; indirim kovalayabilir, stok bekleyebilirim.
Bir not daha : Ağırlıkta RAP dinleyen biriyim.

Öneri yapan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

En İyi Cevap
Merhaba Doğan hocam.
şu anda hem kablolu kulakiçi hem kablosuz kulakiçi hem de kablolu kulaküstü kulaklığım var ama hiçbirinin müzik performansından zerre memnun değilim.
Memnun olmadığınız konu tam olarak nedir? Sesin netliğini mi beğenmiyorsunuz, basslar mı az geliyor ya da başka bir şey mi?

Kulaklıkta en önem verdiğim şey müzik performansının iyi olması ve mikrofonunun çok da kötü olmaması.
KZ'leri kafadan eleyebiliriz o halde. Mikrofonları iyi değil maalesef.

Not : kulaklığı 15 20 güne alacağım; indirim kovalayabilir, stok bekleyebilirim.
Aliexpress'ten getirtme şansınız var olarak kabul ediyorum :)

Bir not daha : Ağırlıkta RAP dinleyen biriyim.
Rap müzikte şöyle bir problem var. V-shaped...
Adamlara yazdım , ücreti 5 dolar olarak yazacakmış. Siparişi verdim.
Hayırlı olsun (y) Umarım hızlıca elinize ulaşır ve memnun kalırsınız :)
50-100 saat arası bir burn-in sürecinden sonra driverlar esas performansını vermeye başlar.
İlk günler dinlemediğiniz zamanlarda bile %70-80 civarlarında bir ses seviyesinde karışık bir müzik listesi açıp kulaklığı çalmaya bırakın.
Bir de kulağınıza en uygun silikon ucu bulmanız gerekiyor, aksi takdirde bass diye bir şey duyamazsınız, paket içerisindeki uçları tek tek deneyin.

Hayırlı olsun (y) Umarım hızlıca elinize ulaşır ve memnun kalırsınız :)
50-100 saat arası bir burn-in sürecinden sonra driverlar esas performansını vermeye başlar.
İlk günler dinlemediğiniz zamanlarda bile %70-80 civarlarında bir ses seviyesinde karışık bir müzik listesi açıp kulaklığı çalmaya bırakın.
Bir de kulağınıza en uygun silikon ucu bulmanız gerekiyor, aksi takdirde bass diye bir şey duyamazsınız, paket içerisindeki uçları tek tek deneyin.
Gelsin de incelemesini yaparım :')
İlgin için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,453
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri