suan oneremez mısngaming gecesinde oluyor o bütçede bekle
sız atın hocam ben bakayımo bütçede şuan pek iyi bir şey yok ama
artsa biraz
oyunıcın kullanıcam arkadaşlar öneri beklıyorum
+
güzel görünüyor kullandıysan biraz bilgi verir misin kardeşim için alabilirim ses kastırması önemli değil göründüğü kadar rahat mi kulaklıkRampage Thunder Rm-k29 Oyuncu Kulaklığı Işıklı Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Rampage K29 Thunder Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklık Işıklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tam bir F/P ürünü, şiddetle tavsiye ederim.
Satın almadım fakat arkadaşım ve gittiğim internet cafede vardı, ufaktsn bir yorum yapayim desem rampage zaten f/p oyuncu bileşenleri satan (bence) mükemmel bir markagüzel görünüyor kullandıysan biraz bilgi verir misin kardeşim için alabilirim ses kastırması önemli değil göründüğü kadar rahat mi kulaklık
Hocam tavsiye ederim 1 yıl önce 152tl ye aldım efsane bir kulaklık günde ortalama 6-7 saat csgo oynuyorum pedleri sapasağlam.James Donkey 710 kesinlikle, bende alacağım sanırım
aynen, incelemelerinde de zaten çok övülüyor özellikle rahatlığı ve hoparlörü. fiyatına göre en alınır ürün benceHocam tavsiye ederim 1 yıl önce 152tl ye aldım efsane bir kulaklık günde ortalama 6-7 saat csgo oynuyorum pedleri sapasağlam.