300tlyi aşmayacak şekilde mekanik klavye arıyorum. Sessiz olması önemli. Aydınlatma olmasa da olur ama olursa hoş olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Bir aralar gamepower ürünleri için basmama sorunu oluyor diyorlardı. Bu modelde bu sorun bulunmakta mı?Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Overlord Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.080,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ürün çıkalı 3hafta bile olmadı muhtemelen ileri zamanlarda sorun olacaktırBir aralar gamepower ürünleri için basmama sorunu oluyor diyorlardı. Bu modelde bu sorun bulunmakta mı?
bu model yeni çıkalı 3 hafta gibi bir süre oldu, o yüzden net bir şey söylemek pek mümkün değil ama diğer modellere göre değiştiğini söyleyebiliri,, type c kablosuyla bağlanıyor, yeni ve güzel bi model, tasarımını da oldukça beğendim, ben aldım şu an kargoyu bekliyorumBir aralar gamepower ürünleri için basmama sorunu oluyor diyorlardı. Bu modelde bu sorun bulunmakta mı?
Şahsen bu model hoşuma gidiyor. Basmama sorunu yoksa alıcam gibi.Bu modelde indirim var brown switch ytden videolarına bi bak istersen indirimi kaçırma derim.
James Donkey 619S Sarı Aydınlatmalı Black/Brown Switch İng Q USB Gaming 87 Tuş Mekanik Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com