Dontaçhi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
Viper mini öneririm
Razer Viper Mini aldım, bugün elime ulaştı. Ama bana biraz küçük geldi. Bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum. Tavsiye ettiğiniz orta el için palm'a uygun başka bir mouse var mı?
Omen reactor kullanıyorum fps için iyi değil. sürekli fps oynayacaksan viper mini falan al.
Viper Mini zaten aldım ama bana biraz küçük geldiği için iade edeceğim.Viper mini öneririm
bende 500 gözüküyor ama zam gelmiş dün 300 düŞu an indirimde 300TL. Bu fiyata kaçmaz !
![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Gaming Mouse
Razer Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Zaten bunu dün atmıştım, arkadaşlar konuyu yenilemiş.bende 500 gözüküyor ama zam gelmiş dün 300 dü
Hocam HP Omen 600'ü unutmuşsunuz galiba.![]()
Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro XT CH-930C111-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.667,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.344,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.com
50 TL daha verirseniz bu var hocam https://www.itopya.com/logitech-g305-lightspeed-lila-kablosuz-gaming-mouse/Maalesef zam gelmiş..
İndirime girdi, tam 300TL oldu. Başka mouse düşünme bile. Direk bunu al
![]()
Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse (910-005633)
Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Ensar dostum mouse'u kaçırma bir iki saate stoğu biter.