300 TL okul çantası önerisi

Çantalarda sadeliği seven bir insanım önceki çantalarımda 500 tane cep vs
11.sınıfta aldığım çanta bu hala kullanıyorum inanır mısın 60 TL'ye almıştım okulun başlarında.
Defactoya git çantalara bak tak fln maks 250 tldir zaten beğendiğin olursa al ben öyle yaptım.
Ekstra olarak farklı renk çantalar çok kolay kirleniyor siyah iyidir.
siyah istemezsen

Çantalarda sadeliği seven bir insanım önceki çantalarımda 500 tane cep vs
11.sınıfta aldığım çanta bu hala kullanıyorum inanır mısın 60 TL'ye almıştım okulun başlarında.
Defactoya git çantalara bak tak fln maks 250 tldir zaten beğendiğin olursa al ben öyle yaptım.
Ekstra olarak farklı renk çantalar çok kolay kirleniyor siyah iyidir.
siyah istemezsen
Teşekkür ederim. Önerdiğiniz çantanın sırt kısmında herhangi bir destek göremedim. Rahatlığı nasıl acaba ?/10
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim. Önerdiğiniz çantanın sırt kısmında herhangi bir destek göremedim. Rahatlığı nasıl acaba ?/10
Ayrıca kumaşı nasıl? Yırtılacağı hissini uyandırmıyor değil mi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca kumaşı nasıl? Yırtılacağı hissini uyandırmıyor değil mi
Kumaşı böyle su tutmayan kumaş gibi değişik ama su geçirip geçirmediğini hatırlamıyorum fırtınada ben çantamın içindeki kitaplara poşet geçiriyorum garantiye alıp
Eski çantam çok daha rahattı ama daha büyüktü ve 2016-17 gibi 150 TL'ye almıştım pahalıydı benim için rahatlığı 6-7/10 diyebilirim

Kumaşı böyle su tutmayan kumaş gibi değişik ama su geçirip geçirmediğini hatırlamıyorum fırtınada ben çantamın içindeki kitaplara poşet geçiriyorum garantiye alıp
Eski çantam çok daha rahattı ama daha büyüktü ve 2016-17 gibi 150 TL'ye almıştım pahalıydı benim için rahatlığı 6-7/10 diyebilirim
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,515
Üyeler
191,839
Son üye
Burak18
Geri