İndirim kovalayın ch321 alınarkadaşlar bütçem 300 TL bütçeme göre bir kulaklık önerebilir misiniz??
arkadaşlar bütçem 300 TL bütçeme göre bir kulaklık önerebilir misiniz??
1 ay önce 200 tl lik kulaklıklara öneriliyordu![]()
Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RGW9 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 735,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
200 tl için harikaydı 300 içinde iyi diyorum1 ay önce 200 TL lik kulaklıklara öneriliyordu
1 ay önce 200 TL lik kulaklıklara öneriliyordu
Sen kullanıyo musun 2 ay sonra almayı düşünüyorum kulaklık 300 liraya kadar çıkabilirim bende 2 aya 500 olurmu dersin200 TL için harikaydı 300 içinde iyi diyorum
Kırılıyor diyorlarbu kulaklık dikatimi çekti sizce nasılCorsair HS35 Stereo Siyah Oyuncu Kulaklık-CA-9011195-EU Fiyatı
Corsair HS35 Stereo Siyah Oyuncu Kulaklık-CA-9011195-EU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
ben comfort kullanmıyorum ama oynadığım oyundaki duom kullanıyor çok memnun 3 yıldır çok iyi bir kulaklık ses kalitesi sanal 7.1i olsun kafaya çok rahat oturuyor biraz büyük kafası olmasına rağmen adı üstünde comfort ama 300tl için değer mi bilmiyorum açıkcası o 185tlye almıştıSen kullanıyo musun 2 ay sonra almayı düşünüyorum kulaklık 300 liraya kadar çıkabilirim bende 2 aya 500 olurmu dersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kırılıyor diyorlar
Gamepower Warlord hocam. Çok iyi bir 7.1 bulamazsın bu fiyata rampageden uzak dur. İstersen foto atayım ben çok memnunum.arkadaşlar bütçem 300 TL bütçeme göre bir kulaklık önerebilir misiniz??