Dragonborn
80+
hocam hiçmi sallanmıyor yoksa hafif sallanıyormu benim için önemlide ?Ben sallanma sorunu yaşamadım, vidaları iyice sıkarsan hiçbir problem olmaz.
hocam hiçmi sallanmıyor yoksa hafif sallanıyormu benim için önemlide ?Ben yaklaşık 1 ay önce bunu aldım memnunum sallanma sorunu falan yok ancak çok uzun olduğundan ortadan biraz esnedi o kadar dert edilecek bir durum yok ama. Bir bakarsın.
Ofis Masa Modelleri Tekzen'de!
Ofis masaları uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile sizleri bekliyor! Ofis masaları / ofis masası modelleri Tekzen'de.www.tekzen.com.tr
Oyun oynarken, internette gezerken sallanmıyor. İsteyerek sallamazsan sallanmaz.hocam hiçmi sallanmıyor yoksa hafif sallanıyormu benim için önemlide ?
Benim odamın zemini yamuk olmasına rağmen hiç sallanmıyor. Alırsanız sizin ürün nasıl olur bilemem. Ama benim üründe bir sorun yok.hocam hiçmi sallanmıyor yoksa hafif sallanıyormu benim için önemlide ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hiçmi sallanmıyor yoksa hafif sallanıyormu benim için önemlide ?
hocam ben biraz online oyun oynarken biraz değişik oynuyorum şuanki masamda mouse bastırınca monitör sallanıyor mesela sizde yoksa hemen şiparis geçicem ?Oyun oynarken, internette gezerken sallanmıyor. İsteyerek sallamazsan sallanmaz.
hocam ben biraz online oyun oynarken biraz değişik oynuyorum şuanki masamda mouse bastırınca monitör sallanıyor mesela sizde yoksa hemen şiparis geçicem ?Benim odamın zemini yamuk olmasına rağmen hiç sallanmıyor. Alırsanız sizin ürün nasıl olur bilemem. Ama benim üründe bir sorun yok.
dostum kendi arabam var mağazadan alıcam öle satıyorlarsaLinnmon adils te sallanma sorunu olmaz da. Benimki hala 11 gündür hala gelmedi. Göze al yani
Dediğim gibi ben sallanma sorunu yaşamadım.hocam ben biraz online oyun oynarken biraz değişik oynuyorum şuanki masamda mouse bastırınca monitör sallanıyor mesela sizde yoksa hemen şiparis geçicem ?
hocam ben biraz online oyun oynarken biraz değişik oynuyorum şuanki masamda mouse bastırınca monitör sallanıyor mesela sizde yoksa hemen şiparis geçicem ?
Bende yok dediğim gibi çok uzun olduğundan ortadan biraz esnedi ama çok kötü bir durumu yok. Ortaya çok fazla yüklenmediğinde bir sorun olmuyor. ancak bu ürünü internetten alamıyorsun. mağaza gidip alman gerekiyor.hocam ben biraz online oyun oynarken biraz değişik oynuyorum şuanki masamda mouse bastırınca monitör sallanıyor mesela sizde yoksa hemen şiparis geçicem ?
hocam ben biraz online oyun oynarken biraz değişik oynuyorum şuanki masamda mouse bastırınca monitör sallanıyor mesela sizde yoksa hemen şiparis geçicem ?