Claws nexus k1 hepsiburada SELAM100 koduyla 100 lira indirim yapıyor tam bu bütçeye uygun rgb ışıkları falan var.arkadaşlar başlıktan dediğim gibi acil 300 tl ye klavye arıyoruz kuzenim için max bütçe 300 ışıklı olursa iyi olur biliyorum 300 tl ye adam akıllı bir şey olmaz siz alabilceğimiz en iyisi önerir misiniz
Şimdi kontrol ettim şansınıza bugün zam gelmiş sabah 320 liraydı.Claws nexus k1 hepsiburada SELAM100 koduyla 100 lira indirim yapıyor tam bu bütçeye uygun rgb ışıkları falan var.
yazıları siliniyor mu hocam2 yıl falan kullandım bunuGomax GMX K2 Usb Kablolu RGB Işıklı Oyuncu Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Gomax GMX K2 Usb Kablolu RGB Işıklı Oyuncu Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
yazıları silinmiyorsa alacağız hemen2 yıl falan kullandım bunuGomax GMX K2 Usb Kablolu RGB Işıklı Oyuncu Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Gomax GMX K2 Usb Kablolu RGB Işıklı Oyuncu Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Silinir.yazıları siliniyor mu hocam
silnmiyor baskı şeklinde değil.yazıları siliniyor mu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazıları silinmiyorsa alacağız hemen
300TL'de yazısı silinmeyen bir klavye yok hocam hepsi silinir. Zaten tek tip bir klavye ver bütün markalar kendi logolarını basıp satışa veriyor.hocam yazıları silinmeyecek bir şey arıyoruz biraz uzun kullanılcak
butcene gore bulamazsinhocam yazıları silinmeyecek bir şey arıyoruz biraz uzun kullanılcak