Neler Yeni

300 TL'ye 3kg sucuk ?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Annemle babam ev yapımı ürünler satan yerden almışlar, hakiki el yapımı demişler. Normalde kilosu 150 miş falan da indirim yapmışlar. Sizce hakiki bir sucuk böyle ucuz olabilir mi ? Şüphelendiğim için yazayım dedim, işin içinde olup bilenler var mı fiyatları. Normalde kilosu 300 falan anca oluyor diye biliyorum.

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bro en ucuz 1 kg sucuk 220 TL zaten at eti falan olabilir.
Normalde kilosu 150'miş 2 kilo alana 250. Babam da ben askerim diye duyar kasınca 300'e 3kg vermiş. Kahvaltıda deneriz birazdan, yine de ucuz geldi.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
Normalde kilosu 150'miş 2 kilo alana 250. Babam da ben askerim diye duyar kasınca 300'e 3kg vermiş. Kahvaltıda deneriz birazdan, yine de ucuz geldi.
hoca geri bildirimde yüzde yüz bulun çok merak ettim.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hoca geri bildirimde yüzde yüz bulun çok merak ettim.
Tadı berbat değil ama hiç sevmedim. Market sucukları daha lezzetli. Demekki bu fiyata kaliteli olmuyormuş. Nasıl, ne kadar et kullandıklarını da merak ettim ama daha yemem.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz

QRuder

80+ Silver
La hepiniz yemeyin bari bugün biriniz bi yesin sen ye hatta ,yarın bir şey olmazsa ailecek yersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

kuyuya atlıyon resmen, hepiniz yemeyin biriniz yesin

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
La hepiniz yemeyin bari bugün biriniz bi yesin sen ye hatta ,yarın bir şey olmazsa ailecek yersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

kuyuya atlıyon resmen, hepiniz yemeyin biriniz yesin
Valla ailece gömdük sucuklu yumurtayı en son da dibini sıyırdım inşallah bir şey olmaz. Akşam da pide için fırına yollamayı düşünüyordum da yedikten sonra vazgeçtim

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Annemle babam ev yapımı ürünler satan yerden almışlar, hakiki el yapımı demişler. Normalde kilosu 150 miş falan da indirim yapmışlar. Sizce hakiki bir sucuk böyle ucuz olabilir mi ? Şüphelendiğim için yazayım dedim, işin içinde olup bilenler var mı fiyatları. Normalde kilosu 300 falan anca oluyor diye biliyorum.
zehirlenmediğin sürece bir sıkıntı olmaz bence şu ana kadar Allah bilir kaç tane at eti yedik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,765
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom