Neler Yeni

Yardım 300 TL'ye alınacak en iyi kulaklık

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sensei123

80+ Bronze
Adam belki yurtdışından almak istemiyor?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
@LowRPM kardeşim mesaj sayına göre bişey yargılamıyorum zaten dediğim gibi rampageye laf etmeniz saçma geliyor, yeni sürüm eski sürüm hakkında bilgi sahibi değilim ama kulaklık güzel bir kulaklık. sizin yanınızda benle tartışmaya çalışanlar drop plusa kötü diyor en ufak bilgileri yok sizin bilginize laf etmiyorum ben

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynen kardeşim git eski sürüm Rampage önermeye devam et.
Senden çok bildirim gelmeye başladı.

1624444564008.png

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
@LowRPM kardeşim mesaj sayına göre bişey yargılamıyorum zaten dediğim gibi rampageye laf etmeniz saçma geliyor, yeni sürüm eski sürüm hakkında bilgi sahibi değilim ama kulaklık güzel bir kulaklık. sizin yanınızda benle tartışmaya çalışanlar drop plusa kötü diyor en ufak bilgileri yok sizin bilginize laf etmiyorum ben
Hala anlamıyorsunuz. Daha iyisi varken niye kötüsünü aldırmaya çalışıyorsunuz?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Hepsiburada'da ilk siparişe özel 50TL ile GP'dan çok daha iyi kulaklıklar alabilirsiniz. 350-400TL bütçede GP alınmaz bence.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hala anlamıyorsunuz. Daha iyisi varken niye kötüsünü aldırmaya çalışıyorsunuz?
Yeni sürümünü bilmiyorum dostum sadece drop plus'ın güzel bir kulaklık olduğunu söyledim. Mesajımı alıntılayıp drop plusın yeni sürümünü alın deseniz sorun olmayacaktı.
lan git h2002d midir nedir onu al drop plus ne
Bu bilgisiz kardeşimin dediği lafa bakın mesela, birde beğeni atmışsınız. Hem drop plusın yeni sürümünü öneriyosunuz hemde drop plus ne diyen kişiye beğeni atıyosunuz

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Hepsiburada'da ilk siparişe özel 50TL ile GP'dan çok daha iyi kulaklıklar alabilirsiniz. 350-400TL bütçede GP alınmaz bence.
Berbat bu kulaklık. Sırf Logitech diye önermeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni sürümünü bilmiyorum dostum sadece drop plus'ın güzel bir kulaklık olduğunu söyledim. Mesajımı alıntılayıp drop plusın yeni sürümünü alın deseniz sorun olmayacaktı.
Sabahtan beri söylüyorum zaten. Sayın Aydın Şahin arkadaş her mesajıma kızgın atıyor ve hater diyor. :DDD Neyse istediğini alsın arkadaş.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom