aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
İki üç haterin dediği lafa bakarak ürün öneriyorsun YAZIK!İnsanların bilgisini mesaj ile ölçüyorsanız gelin TP'ye görün o zaman
İki üç haterin dediği lafa bakarak ürün öneriyorsun YAZIK!İnsanların bilgisini mesaj ile ölçüyorsanız gelin TP'ye görün o zaman
Uzakta durayim diyorum ama duramadim bir turlu kusara bakmayin. Kendisnin TP'de 11K mesaji var ve senin yazdigin toplm mesaji kulakliga yazmistir. Mesaj sayisi ile yargilamaya devam et dostum.Mesajla ölçmüyorum normalde ama hem mesajın az hem bilgisizsin
bir şey sorabilirmiyim yeni ile eski sürüm ne demek onu açıklarmısın?Arkadaşların azıcık okuduğunu anlayabilseler ne dediğimi anlayacaklar. Eski sürüm olan kulaklığı öneriyorsunuz. Yeni sürüm varken neden eskisini öneriyorsunuz? Bunun mantığı nedir?
Drop Plus'ın (Yani E900'ün) Pro versiyonu var Aliexpress üzerinde.bir şey sorabilirmiyim yeni ile eski sürüm ne demek onu açıklarmısın?
bir şey sorabilirmiyim yeni ile eski sürüm ne demek onu açıklarmısın?
Gamepower Luna Kullandım Gayet İyiydi mikrofonu Falan Ses Kasmada'da Baya İyiydiKuzenim kulaklık alıcak valorant ağırlıklı oyun oynuyor 300 TL ye en iyi kulaklık hangisi ?
Arkadaşa indrimli güzel bir ürün aldırmak varken, 2-3 tane HATER gelip kötü ürün aldırmaya çalışıyorlar.
Aynen kardeşim git eski sürüm Rampage önermeye devam et.Arkadaşa indrimli güzel bir ürün aldırmak varken, 2-3 tane HATER gelip kötü ürün aldırmaya çalışıyorlar.
Kavga etmiyorum?