Alfha13
80+ Silver
- Bütçe
- 300
Bir mouse arıyorum, aşağıdaki ürünlerden birini düşünüyorum. Mouse konusunda sensör çok umursadığım bir şey değil, rekabetçi oyun oynamıyorum ve şu an kullandığım sensörü de bilmiyorum zaten. Görünüş, uzun ömürlü olması ve sorunlu olmaması önemli benim için. Sizce bunlardan hangisi daha iyidir, fiyat farklarına değer mi?
Gamenote MS1001 Kablolu RGB Gaming Mouse - Siyah Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gamenote MS1001 Kablolu RGB Gaming Mouse - Siyah en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Gamenote MS1001 Kablolu RGB Gaming Mouse - Siyah incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Redragon Cobra - Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Redragon Cobra - Gaming Mouse en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Redragon Cobra - Gaming Mouse incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse
www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Laptop, Dizüstü Bilgisayar, Notebook, Gaming Bilgisayar, SSD, Harddisk, XDrive Oyuncu Koltukları, Klavye, Mouse, Mouse Pad, All In One Bilgisayarlar, Ekran...
www.gamemar.com