Neler Yeni

300 TL'ye Mouse Önerisi

Alfha13

80+ Silver
Bütçe
300
Bir mouse arıyorum, aşağıdaki ürünlerden birini düşünüyorum. Mouse konusunda sensör çok umursadığım bir şey değil, rekabetçi oyun oynamıyorum ve şu an kullandığım sensörü de bilmiyorum zaten. Görünüş, uzun ömürlü olması ve sorunlu olmaması önemli benim için. Sizce bunlardan hangisi daha iyidir, fiyat farklarına değer mi?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Razer Basilisk V2 geçenlerde 299 TL'ye düştü diye hatırlıyorum. Tekrar denk gelirse alınabilir.

Allah inandırsın 75 e aldım 4 kere maus hızı ayarlaması bile var
1 ay önce almıştım
memnunum aşırı cs go e sporcuyum demiyorsan
eksiksiz karşıladığını hissediyorum benim ihtiyaçlarımı

=Geralt of Rivia=

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
cihan
İlgilendiği Kategoriler
TEKNONOJİ
Bir mouse arıyorum, aşağıdaki ürünlerden birini düşünüyorum. Mouse konusunda sensör çok umursadığım bir şey değil, rekabetçi oyun oynamıyorum ve şu an kullandığım sensörü de bilmiyorum zaten. Görünüş, uzun ömürlü olması ve sorunlu olmaması önemli benim için. Sizce bunlardan hangisi daha iyidir, fiyat farklarına değer mi?

Razer viper mini iyi gibi

Alfha13

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah inandırsın 75 e aldım 4 kere maus hızı ayarlaması bile var
1 ay önce almıştım
memnunum aşırı cs go e sporcuyum demiyorsan
eksiksiz karşıladığını hissediyorum benim ihtiyaçlarımı

Aynı fiyata daha güvenilirleri de var ve bütçem de var yine. Platoon alıp macera yaşamaya gerek yok:)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Aynı fiyata daha güvenilirleri de var ve bütçem de var yine. Platoon alıp macera yaşamaya gerek yok:)
valla ben yaşamadım 10 milyon muydu tıklama öömrü vermişler garanti verdiler bide pc ci tanıdıktı eski fiyattan verdi
sanal satıcılara bişe diyemem bence hassas şeyleri yüzyüze almak daha iyi muhattabın olur

Alfha13

80+ Silver
Aynı fiyata daha iyileri var.

valla ben yaşamadım 10 milyon muydu tıklama öömrü vermişler garanti verdiler bide pc ci tanıdıktı eski fiyattan verdi
sanal satıcvılara bişe diyemem bence hassas şeyleri yüzyüze almak daha iyi muhattabın olur
Şu an zaten Rampage var, bozulmasını bekliyorum da inat ediyor biraz. Kaliteli bir şey alacağım yani.

Top Bottom