Neler Yeni

Öneri 3000-3500TL bütçe Oyuncu koltuğu öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ertuğrul Kesgin
Bütçe
3500
Koltuk almak istiyorum 3000-3500 tl bi bütçem var fp ne alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyum 180 kilom 115

QWuiet

80+ Bronze
Hocam bu forumdakilerin yarışı Hawk kullaniyo bende Hawk alicam kumaş old için terketme vs. Yapmıyor fiyatida uygun

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Exvega Andromeda kullanıyorum memnunum. Öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ertuğrul Kesgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
.qqqwq

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
fotoğraflarını atar mısın? sünger kalınlığı ve terletme kumaşı vs nasıl?
Eve gidince atayım şu ana kadar bir terleme yaşamadım uzun zamandır kullanıyorum. Kadifemsi bir kumaşı var.

mythrowib

80+ Silver
Zio alabilirsin. Özelleştirmeyi atacağım+ indirim koduyla 3500 civarına geliyor

Screenshot_2022-09-07-16-41-21-476_com.android.chrome.jpg

Özelleştirmeler Bu. İndirim kodu kullanırsan %10 indirimle 3500e geliyor. seçeneklere ekleyebilirsin. Forumda inceleme var. Koltuk sayfasına zio fabric yazarak ulaşabilirsin telefondayim link atamıyorum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader

Alıntıyı görüntüle
Özelleştirmeler Bu. İndirim kodu kullanırsan %10 indirimle 3500e geliyor. seçeneklere ekleyebilirsin. Forumda inceleme var. Koltuk sayfasına zio fabric yazarak ulaşabilirsin telefondayim link atamıyorum
hocam zio kötüleyende var sevende ben yarasa mekanizma ya da senkron yapıp almayı düşünüyorum sıkıntısı var mı genel bir kalitesi nasıl acaba xDrive Atak aldım mekanizma ve amartisor çok kötü olduğu için iade edeceğim önerir misiniz hawk ile bunun arasından ? Ayrıca hawk future hakkında bilginiz var mı ?

mythrowib

80+ Silver
hocam zio kötüleyende var sevende ben yarasa mekanizma ya da senkron yapıp almayı düşünüyorum sıkıntısı var mı genel bir kalitesi nasıl acaba xDrive Atak aldım mekanizma ve amartisor çok kötü olduğu için iade edeceğim önerir misiniz hawk ile bunun arasından ? Ayrıca hawk future hakkında bilginiz var mı ?
Hocam koltuk alırken boyuna ve kiloma göre al sana uyabilirde uymayadabilirde. Kullanmıyorum ama araştırmalarima göre en iyisi zio gibi. Hawk futureda güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Hocam koltuk alırken boyuna ve kiloma göre al sana uyabilirde uymayadabilirde. Kullanmıyorum ama araştırmalarima göre en iyisi zio gibi. Hawk futureda güzel
kilo ve boyda sıkıntı yok ben sadece aldığımda parasına değecek kaliteli bir şey istiyorum. Şuan aklımda zio fabric ile hawk future fab V4 var daha alınası bir koltuk yok zaten zio iade sıkıntısı olmasa iyi olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,724
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği
Top Bottom