fotoğraflarını atar mısın? sünger kalınlığı ve terletme kumaşı vs nasıl?Exvega Andromeda kullanıyorum memnunum. Öneririm.
Eve gidince atayım şu ana kadar bir terleme yaşamadım uzun zamandır kullanıyorum. Kadifemsi bir kumaşı var.fotoğraflarını atar mısın? sünger kalınlığı ve terletme kumaşı vs nasıl?
tamamdır hocam bekliyorumEve gidince atayım şu ana kadar bir terleme yaşamadım uzun zamandır kullanıyorum. Kadifemsi bir kumaşı var.
Zio alabilirsin. Özelleştirmeyi atacağım+ indirim koduyla 3500 civarına geliyor
hocam zio kötüleyende var sevende ben yarasa mekanizma ya da senkron yapıp almayı düşünüyorum sıkıntısı var mı genel bir kalitesi nasıl acaba xDrive Atak aldım mekanizma ve amartisor çok kötü olduğu için iade edeceğim önerir misiniz hawk ile bunun arasından ? Ayrıca hawk future hakkında bilginiz var mı ?Zio alabilirsin. Özelleştirmeyi atacağım+ indirim koduyla 3500 civarına geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Özelleştirmeler Bu. İndirim kodu kullanırsan %10 indirimle 3500e geliyor. seçeneklere ekleyebilirsin. Forumda inceleme var. Koltuk sayfasına zio fabric yazarak ulaşabilirsin telefondayim link atamıyorum
Hocam koltuk alırken boyuna ve kiloma göre al sana uyabilirde uymayadabilirde. Kullanmıyorum ama araştırmalarima göre en iyisi zio gibi. Hawk futureda güzelhocam zio kötüleyende var sevende ben yarasa mekanizma ya da senkron yapıp almayı düşünüyorum sıkıntısı var mı genel bir kalitesi nasıl acaba xDrive Atak aldım mekanizma ve amartisor çok kötü olduğu için iade edeceğim önerir misiniz hawk ile bunun arasından ? Ayrıca hawk future hakkında bilginiz var mı ?
kilo ve boyda sıkıntı yok ben sadece aldığımda parasına değecek kaliteli bir şey istiyorum. Şuan aklımda zio fabric ile hawk future fab V4 var daha alınası bir koltuk yok zaten zio iade sıkıntısı olmasa iyi olurdu.Hocam koltuk alırken boyuna ve kiloma göre al sana uyabilirde uymayadabilirde. Kullanmıyorum ama araştırmalarima göre en iyisi zio gibi. Hawk futureda güzel