Şimdi gecikme tablosu diye bir şey var. Monitörlerin detaylı gecikmesini gösteriyor.İlk defa duyduğum bir markaya göre bu gecikme değerini de ele alarak karşılaştırarak yüksek dedim. Ama dediğinizi anlamadım daha sade düzgün dilde yazabilir misiniz?
Tamam değerlendireceğim sağolŞimdi gecikme tablosu diye bir şey var. Monitörlerin detaylı gecikmesini gösteriyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesela bu monitörün gecikme tablosu genel olarak kırmızı ve ortalama olarak 8.5 ms kötü bir değer vermiş. Ama tablonun sadece bir yerinde 1.4 ms vermiş onun sayesinde bu monitörü 1 ms olarak pazarlayabiliyorlar. 50 bin TL'e e-sporcuların kullandığı TN panelli monitörler varya, onlar bile ortalama olarak 2 ms veriyor bu monitör nasıl ortalama olarak 1 ms versin? O KTC monitör ortalama olarak 3.5 ms veriyor gayet iyi.
Donanım Arşivi bu monitörle video çekti. İzlemeni öneririm.Tamam değerlendireceğim sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz daha uygun bütçeye göre önerileriniz varsa alabilirim.
Türkiye'ye yeni geldiği için duymamanız normal. Çin de çok popüler olan, 20 yıldır panel üreten, OEM monitör ve televizyon üreticisi olan bir marka. Pek çok markaya ürün üretiyorlar mesela beğenilen Next televizyonlarını bu marka üretiyor.İzledim de markaya güvenemedim pek ilk defa duyduğum ve gördüğüm bir marka olduğu için
İsimbulamajim, bana da önermişti. Satın aldım aktif olarak kullanıyorum. Çok seçici bir insanım özellikle renk ve parlaklık konusunda buna rağmen beni baya tatmin etti. Ölü piksel bende çıkmadı tamamen şans işi ama kesinlikle öneriyorum. Yükseklik ayarı var zannedip almıştım sonra baktım çok beğendim iade etmedim.İzledim de markaya güvenemedim pek ilk defa duyduğum ve gördüğüm bir marka olduğu için
anladımTürkiye'ye yeni geldiği için duymamanız normal. Çin de çok popüler olan, 20 yıldır panel üreten, OEM monitör ve televizyon üreticisi olan bir marka. Pek çok markaya ürün üretiyorlar mesela beğenilen Next televizyonlarını bu marka üretiyor.
5.500 e çıkarsan aoc g24e42 alanladım
bu monitörden başka seçenek yokyok knk o kadar bütçeye çıkamayacağım 3-4 k arası lazım maximum çünkü taksit te yapacağım için fiyatı artacak
Marka Takıntın Varsa Bunu Al .Dediğin modelin bi linkini atabilir misin arattığımda o modelde monitör çıkmadı