Kardes cok biliyon ya hani ver numarani arayayim yasim 12 ymis ya
Adam gibi buradan tartışacaksan tartış boşuna vakit kaybetmek istemiyorum seninle.
Kardes cok biliyon ya hani ver numarani arayayim yasim 12 ymis ya
Bos yapmayacaksın ozaman. Kendi yașınla kıyaslama yapma bașkalarıyla yok velet felan yok 12 yaș. Adam gibi yazarsın olur biter seninle bir derdim yok sözlerine dikkat etAdam gibi buradan tartışacaksan tartış boşuna vakit kaybetmek istemiyorum.
Hemen r yapıyosun sonraBos yapmayacaksın ozaman. Kendi yașınla kıyaslama yapma bașkalarıyla yok velet felan yok 12 yaș. Adam gibi yazarsın olur biter seninle bir derdim yok sözlerine dikkat et
Raporlamayı unutmayın.Vay anasını hocalarım bakın 12 yaşında ki çocuğa:
Gülünç ya.
Raporluk birșey yok ortada klavye delikanliligi yapiyor. Adam gibi konussa bir sorun olmayacakRaporlamayı unutmayın.
Raporluk birșey yok ortada klavye delikanliligi yapiyor. Adam gibi konussa bir sorun olmayacak
Ip67 diye düzeltelimÖncelikle Optik görüntü sabitleyici bile var, 1080p60 da çekebiliyor gelen güncelleme ile. Tüm kameraları ise Poco'dan daha iyi. Ön kamera olarak da öyle, 4K bile çekebiliyor. Biri IP53 sertifikasına diğeri ise IP57 sertifikasına sahip. YANİ İKİSİ DE SU GEÇİRMİYOR DEĞİL. Biri sıçramalara ve hafif dökülmelere karşı korumalı ama A52 bildiğin havuzun için 20 dakika kalacak kadar korumalı. Yazılım olarak önde demişim, Biri MİUİ diğeri One UI kullanıyor. Miui henüz daha önbellek tutamıyor, One UI öyle değil ama, çok daha sorunsuz, hızlı ve stabil bir yazılım. Yazılım dediğimde sadece Android sürümü olarak düşünmemeniz lazım. Kulaktan dolma bilgilere sahip olan ben değilim, sizsiniz.
Evet yanlış yazmışım kusura bakmayın.Ip67 diye düzeltelimarkadaş bütün yazılacakları yazmış. Bence de a52 alınmalı Poco'nun eldeki hissiyatı da kötü. amiral işlemcisi olmasa düşünülmez bile
Oyun çok fazla oynamayacağım.Hiçbir telefon kusursuz değildir ancak fiyat performans arıyorsan ve sosyal medyada geziyorsan samsung olabilir ancak oyun vb işlerle ugraşıyorsan kesinlikle oppo ve xiaomi öneririm herkes farklı düşünebilir herkesin fikri değişik olabilir bu yuzden forumdakiler kavga etmezseniz daha iyi olur
Oyun çok fazla oynamayacağım.X3 PRO sadece oyun konusunda alınabilecek bir cihaz, diğer her şeyde A52 üstün. Cahiller toplanmış konuya.
Kısacası A52 alın.
Oyun öncelik değilse A52 al geç, başka model bakma bile.Oyun çok fazla oynamayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun çok fazla oynamayacağım.
Sağolun artık çok daha kararsızım![]()
a52 pubg de 45 fps felan veriyor poco ise 90 ancak ben sosyal medya adamıyım diyorsan kesinlikle a52 beyaz versiyon olabilir (rengi kendin seç) beyaz renk dış görünüş olarak şu ana kadar gördüğüm en sade ve şık telefon görünüşüne sahip ayrıca samsungun arayüzü alışması daha kolay bir arayüz olduğu için sosyal medyada çok ama çok daha fazla iyi iş görebiliyorOyun çok fazla oynamayacağım.
Oyun çok fazla oynamayacağım.
Sağolun artık çok daha kararsızım![]()
Ben telefonu Dizi, Film, Video, Sosyal medya, Edit için kullanacağım. Nadiren kafam eserse oynarım oyunu.a52 PUBG de 45 fps felan veriyor poco ise 90 ancak ben sosyal medya adamıyım diyorsan kesinlikle a52 beyaz versiyon olabilir (rengi kendin seç) beyaz renk dış görünüş olarak şu ana kadar gördüğüm en sade ve şık telefon görünüşüne sahip ayrıca samsungun arayüzü alışması daha kolay bir arayüz olduğu için sosyal medyada çok ama çok daha fazla iyi iş görebiliyor
birazda pocodan bahsedelim
antutu testlerinde poco 20 bin fark atıyor oyunlarda 90 fps verebiliyor ve ekran tazeleme hızı 120 a52 de ise 90 ancak ekranlara gelince poco x3 pro çok geride kalıyor a52 ise ekran konusunda fark atıyor sen karar ver artık kameralara deyineceksek neredeyse eşit gibi diyebilirz ancak a52 biraz daha üstün