Neler Yeni

3000-4000TL Arası Telefon Tavsiyesi

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Adam gibi buradan tartışacaksan tartış boşuna vakit kaybetmek istemiyorum.
Bos yapmayacaksın ozaman. Kendi yașınla kıyaslama yapma bașkalarıyla yok velet felan yok 12 yaș. Adam gibi yazarsın olur biter seninle bir derdim yok sözlerine dikkat et
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bos yapmayacaksın ozaman. Kendi yașınla kıyaslama yapma bașkalarıyla yok velet felan yok 12 yaș. Adam gibi yazarsın olur biter seninle bir derdim yok sözlerine dikkat et
Hemen r yapıyosun sonra

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Öncelikle Optik görüntü sabitleyici bile var, 1080p60 da çekebiliyor gelen güncelleme ile. Tüm kameraları ise Poco'dan daha iyi. Ön kamera olarak da öyle, 4K bile çekebiliyor. Biri IP53 sertifikasına diğeri ise IP57 sertifikasına sahip. YANİ İKİSİ DE SU GEÇİRMİYOR DEĞİL. Biri sıçramalara ve hafif dökülmelere karşı korumalı ama A52 bildiğin havuzun için 20 dakika kalacak kadar korumalı. Yazılım olarak önde demişim, Biri MİUİ diğeri One UI kullanıyor. Miui henüz daha önbellek tutamıyor, One UI öyle değil ama, çok daha sorunsuz, hızlı ve stabil bir yazılım. Yazılım dediğimde sadece Android sürümü olarak düşünmemeniz lazım. Kulaktan dolma bilgilere sahip olan ben değilim, sizsiniz.
Ip67 diye düzeltelim :) arkadaş bütün yazılacakları yazmış. Bence de a52 alınmalı Poco'nun eldeki hissiyatı da kötü. amiral işlemcisi olmasa düşünülmez bile

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
"Samsunga alıştığım için o fiyata Samsung bulunabiliyorsa daha iyi olur."

Konu sahibi böyle yazmış zaten, Poco veya Redmi önerip kavgaya dönüştürmeye gerek yoktu bence.

3.000 TL civarı bütçeye ben de Contravolta da defalarca Poco X3 NFC ve Redmi Note 10 önermişizdir, kendisi Xiaomi düşmanı değil yani. Ama 4.000 TL bütçem var, Samsung istiyorum diyen birine A52'den daha mantıklı bir öneri düşünemiyorum şahsen.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ip67 diye düzeltelim :) arkadaş bütün yazılacakları yazmış. Bence de a52 alınmalı Poco'nun eldeki hissiyatı da kötü. amiral işlemcisi olmasa düşünülmez bile
Evet yanlış yazmışım kusura bakmayın.

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Hiçbir telefon kusursuz değildir ancak fiyat performans arıyorsan ve sosyal medyada geziyorsan samsung olabilir ancak oyun vb işlerle ugraşıyorsan kesinlikle oppo ve xiaomi öneririm herkes farklı düşünebilir herkesin fikri değişik olabilir bu yuzden forumdakiler kavga etmezseniz daha iyi olur
Oyun çok fazla oynamayacağım.

X3 PRO sadece oyun konusunda alınabilecek bir cihaz, diğer her şeyde A52 üstün. Cahiller toplanmış konuya.
Kısacası A52 alın.

Sağolun artık çok daha kararsızım :)

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Enes

Sağolun artık çok daha kararsızım :)
a52 pubg de 45 fps felan veriyor poco ise 90 ancak ben sosyal medya adamıyım diyorsan kesinlikle a52 beyaz versiyon olabilir (rengi kendin seç) beyaz renk dış görünüş olarak şu ana kadar gördüğüm en sade ve şık telefon görünüşüne sahip ayrıca samsungun arayüzü alışması daha kolay bir arayüz olduğu için sosyal medyada çok ama çok daha fazla iyi iş görebiliyor

birazda pocodan bahsedelim

antutu testlerinde poco 20 bin fark atıyor oyunlarda 90 fps verebiliyor ve ekran tazeleme hızı 120 a52 de ise 90 ancak ekranlara gelince poco x3 pro çok geride kalıyor a52 ise ekran konusunda fark atıyor sen karar ver artık kameralara deyineceksek neredeyse eşit gibi diyebilirz ancak a52 biraz daha üstün

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
a52 PUBG de 45 fps felan veriyor poco ise 90 ancak ben sosyal medya adamıyım diyorsan kesinlikle a52 beyaz versiyon olabilir (rengi kendin seç) beyaz renk dış görünüş olarak şu ana kadar gördüğüm en sade ve şık telefon görünüşüne sahip ayrıca samsungun arayüzü alışması daha kolay bir arayüz olduğu için sosyal medyada çok ama çok daha fazla iyi iş görebiliyor

birazda pocodan bahsedelim

antutu testlerinde poco 20 bin fark atıyor oyunlarda 90 fps verebiliyor ve ekran tazeleme hızı 120 a52 de ise 90 ancak ekranlara gelince poco x3 pro çok geride kalıyor a52 ise ekran konusunda fark atıyor sen karar ver artık kameralara deyineceksek neredeyse eşit gibi diyebilirz ancak a52 biraz daha üstün
Ben telefonu Dizi, Film, Video, Sosyal medya, Edit için kullanacağım. Nadiren kafam eserse oynarım oyunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,753
Üyeler
161,746
Son üye
Metekral123
Top Bottom