Neler Yeni

3000-4000TL Arası Telefon Tavsiyesi

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Samsung Galaxy A52 modelini öneririm. Hem Samsung daha iyi demişsiniz. Bu bütçedeki en iyi telefonlardan biri A52. Poco X3 Pro gibi fiyatını hak eden rakipleri olsa da A52’nin her şeyi daha dengeli, daha mantıklı ve alınabilir bir cihaz.

Eren58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Eren Demirci

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,909
İsim
Okan Aslantaș
Samsung Galaxy A52 modelini öneririm. Hem Samsung daha iyi demişsiniz. Bu bütçedeki en iyi telefonlardan biri A52. Poco X3 Pro gibi fiyatını hak eden rakipleri olsa da A52’nin her şeyi daha dengeli, daha mantıklı ve alınabilir bir cihaz.
Ne bu samsung așkı krșm bariz poco x3 pro daha iyi. Oyun oynanmayacaksa bile arkadașın attığı note 10 pro her türlü daha iyi. A52 fiyatını haketmiyor.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ne bu samsung așkı krșm bariz poco x3 pro daha iyi. Oyun oynanmayacaksa bile arkadașın attığı note 10 pro her türlü daha iyi. A52 fiyatını haketmiyor.
Daha iyi kamera, ekran var A52’de. Su da geçirmiyor. Yazılım olarak da çok daha önde. A52 ikisinden de mantıklı ve iyi.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Bu fiyat bandında bundan iyisi yok https://www.epey.com/akilli-telefonlar/poco-x3-pro-256gb.html
Mesaj otomatik birleştirildi:

Poco x3 pro varken a52 alınmaz https://www.epey.com/akilli-telefon...-686240/samsung-galaxy-a52_poco-x3-pro-256gb/

Farklar bariz ortada 1080p 60 fps bile cekemiyor a52 tek avantaji ois olmasi onun dıșında poco x3 pro a52yi 2 ye katlıyor

Poco X3 Pro kamerası ve ekranıı berbat. MIUI çöp bir arayüz boşta 3 GB, bazen 3.5 GB RAM kullanıyor. İlk başlarda ısınmasada sonra çok ısınmaya başlıyor. Ve kalite düşük. Yani öyle sadece işlemciyle telefon olmuyor.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,909
İsim
Okan Aslantaș
Poco X3 Pro kamerası ve ekranıı berbat. MIUI çöp bir arayüz boşta 3 GB, bazen 3.5 GB RAM kullanıyor. İlk başlarda ısınmasada sonra çok ısınmaya başlıyor.
Saçma yorumlarda bulunmayın lütfen miui gayet güzel kullanıșlı bir arayüze sahip evde 4 tane xiaomi telefon var 3 yılı askın hepsi de sıkıntısız çalıșıyor. Sp860 dan bahsediyoruz burda gidip a52deki sp720g ile karsilastiriyorsun. Sp860 ikiye katlıyor 720gyi. Herhangi bir ısınma problemi de yok ayrıca. Elinizde çöp bir telefon var muhtemelen onunla kıyaslıyorsunuz. Bilmeden yorum yapmayın lütfen
Daha iyi kamera, ekran var A52’de. Su da geçirmiyor. Yazılım olarak da çok daha önde. A52 ikisinden de mantıklı ve iyi.
Daha iyi kamera demișsin 1080p60 fps çekemiyor daha. Su geçirmiyor demișsin ikiside su geçirmiyor??? Yazılım olarak önde demișsin neye dayanarak bunu söylüyorsun 2 si de 2021 mart ayında çıktı zaten. Yeni telefonlar güncelleme almaya devam edicek. Kulaktan dolma bilgilerle gelip satın alacak arkadașın kafasını karıștırmayın lütfen

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Saçma yorumlarda bulunmayın lütfen miui gayet güzel kullanıșlı bir arayüze sahip evde 4 tane xiaomi telefon var 3 yılı askın hepsi de sıkıntısız çalıșıyor. Sp860 dan bahsediyoruz burda gidip a52deki sp720g ile karsilastiriyorsun. Sp860 ikiye katlıyor 720gyi. Herhangi bir ısınma problemi de yok ayrıca. Elinizde çöp bir telefon var muhtemelen onunla kıyaslıyorsunuz. Bilmeden yorum yapmayın lütfen

Daha iyi kamera demișsin 1080p60 fps çekemiyor daha. Su geçirmiyor demișsin ikiside su geçirmiyor??? Yazılım olarak önde demișsin neye dayanarak bunu söylüyorsun 2 si de 2021 mart ayında çıktı zaten. Yeni telefonlar güncelleme almaya devam edicek. Kulaktan dolma bilgilerle gelip satın alacak arkadașın kafasını karıștırmayın lütfen

Daha POCO telefonları bilmiyorsun boş yapma. Burada seninle daha fazla zaman katletmeyeceğim, duvara konuşmayacağım daha fazla. İyi geceler.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Son 5 yıldır Samsung J5 2016 kullanıyorum. Fakat telefon bana yetersiz geliyor. 3000-4000TL bütçesinde bir telefon önerebilir misiniz? Samsunga alıştığım için o fiyata Samsung bulunabiliyorsa daha iyi olur.
Hiçbir telefon kusursuz değildir ancak fiyat performans arıyorsan ve sosyal medyada geziyorsan samsung olabilir ancak oyun vb işlerle ugraşıyorsan kesinlikle oppo ve xiaomi öneririm herkes farklı düşünebilir herkesin fikri değişik olabilir bu yuzden forumdakiler kavga etmezseniz daha iyi olur

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,909
İsim
Okan Aslantaș
Daha POCO telefonları bilmiyorsun boş yapma. Burada seninle daha fazla zaman katletmeyeceğim, duvara konuşmayacağım daha fazla. İyi geceler.
Bilmiyorsun? Kardes bizim hayatimiz telefonla geciyor telefon alim satimiyla ugrasiyoruz zaten kime laf anlatiyormussun da. Bu ayni tereciye tere satmaya benziyor. Senin anlayacagin dilden anlatinca bilmiyor gibi mi gozukuyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Son 5 yıldır Samsung J5 2016 kullanıyorum. Fakat telefon bana yetersiz geliyor. 3000-4000TL bütçesinde bir telefon önerebilir misiniz? Samsunga alıştığım için o fiyata Samsung bulunabiliyorsa daha iyi olur.
Samsung A52 alırsan memnun kalırsın diye düşünüyorum inceledim çok hoşuma gitti.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,909
İsim
Okan Aslantaș
Hocam son olarak sunlari söyleyip gidiyorum tercih size kalmis boș arkadașlarla uğrașamam șurdaki videodan redmi note 10 pro ve a52 karsilastirmasina bakabilirsiniz.

Burdan da poco x3 pro ve a52 karsilastirmasina bakabilirsiniz.

Kısacası a52nin tek artısı kamerası onun dıșındaki her özellikte xiaomi daha iyi tercih sizin

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Öncelikle Optik görüntü sabitleyici bile var, 1080p60 da çekebiliyor gelen güncelleme ile. Tüm kameraları ise Poco'dan daha iyi. Ön kamera olarak da öyle, 4K bile çekebiliyor. Biri IP53 sertifikasına diğeri ise IP57 sertifikasına sahip. YANİ İKİSİ DE SU GEÇİRMİYOR DEĞİL. Biri sıçramalara ve hafif dökülmelere karşı korumalı ama A52 bildiğin havuzun için 20 dakika kalacak kadar korumalı. Yazılım olarak önde demişim, Biri MİUİ diğeri One UI kullanıyor. Miui henüz daha önbellek tutamıyor, One UI öyle değil ama, çok daha sorunsuz, hızlı ve stabil bir yazılım. Yazılım dediğimde sadece Android sürümü olarak düşünmemeniz lazım. Kulaktan dolma bilgilere sahip olan ben değilim, sizsiniz.

Top Bottom