Neler Yeni

3000-4000TL Arası Telefon Tavsiyesi

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
Öncelikle Optik görüntü sabitleyici bile var, 1080p60 da çekebiliyor gelen güncelleme ile. Tüm kameraları ise Poco'dan daha iyi. Ön kamera olarak da öyle, 4K bile çekebiliyor. Biri IP53 sertifikasına diğeri ise IP57 sertifikasına sahip. YANİ İKİSİ DE SU GEÇİRMİYOR DEĞİL. Biri sıçramalara ve hafif dökülmelere karşı korumalı ama A52 bildiğin havuzun için 20 dakika kalacak kadar korumalı. Yazılım olarak önde demişim, Biri MİUİ diğeri One UI kullanıyor. Miui henüz daha önbellek tutamıyor, One UI öyle değil ama, çok daha sorunsuz, hızlı ve stabil bir yazılım. Yazılım dediğimde sadece Android sürümü olarak düşünmemeniz lazım. Kulaktan dolma bilgilere sahip olan ben değilim, sizsiniz.
Hocam son olarak sunlari söyleyip gidiyorum tercih size kalmis boș arkadașlarla uğrașamam șurdaki videodan redmi note 10 pro ve a52 karsilastirmasina bakabilirsiniz.

Burdan da poco x3 pro ve a52 karsilastirmasina bakabilirsiniz.

Kısacası a52nin tek artısı kamerası onun dıșındaki her özellikte xiaomi daha iyi tercih sizin
bilgiler arasında dağ kadar fark var fazla zorlamasan iyi olur @Azexxes kardeşim

zira olay 1080p çekemiyor dediğin an bitti zaten

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Hocam son olarak sunlari söyleyip gidiyorum tercih size kalmis boș arkadașlarla uğrașamam șurdaki videodan redmi note 10 pro ve a52 karsilastirmasina bakabilirsiniz.

Burdan da poco x3 pro ve a52 karsilastirmasina bakabilirsiniz.

Kısacası a52nin tek artısı kamerası onun dıșındaki her özellikte xiaomi daha iyi tercih sizin

Ya sallamayın daha telefonların özelliklerini kalitesini arayüzünü bilmiyorsunuz burada ben telefoncuyum diye boş yapıyorsunuz. Kesin 12 yaşında bir arkadaş.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Vay anasını hocalarım bakın 12 yaşında ki çocuğa:

Gülünç ya.

Ekler

• IMG_20210613_163041.jpg
    IMG_20210613_163041.jpg
    341.3 KB · Hit: 47

Eren58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Eren Demirci
Ya sallamayın daha telefonların özelliklerini kalitesini arayüzünü bilmiyorsunuz burada ben telefoncuyum diye boş yapıyorsunuz. Kesin 12 yaşında bir arkadaş
Varsayalım 12 yaşında bir çocuk teknolojiden anlayamaz mı olgun biri olamaz mı? asıl siz bu konuyu direkt yaşa getirmeniz seviye düşüklüğüdür

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Varsayalım 12 yaşında bir çocuk teknolojiden anlayamaz mı olgun biri olamaz mı? asıl siz bu konuyu direkt yaşa getirmeniz seviye düşüklüğüdür

Ben onu velet anlamında demiştim daha doğru bir şekilde konuşmayı bilmiyor da. Burada insanları yanlış yönlendirmemeli.

Top Bottom