3000-5000 lira civarı oyuncu koltuğu

TheSefisa

80+
Reaksiyon skoru
67
Bütçe
4000
Arkadaşlar merhaba bu aralar koltuk arayışındayım ama bütçem biraz kısıtlı maalesef bana bu civarda önerebileceğiniz kaliteli ve uzun yıllar götürebilecek bir şey önerebilir misiniz ışıklı mışıklı saçma bir şey olmasın lütfen

türksit marka bakabilirsin incelemesine bakıp ona göre karar verirsin hangisini alacağına 4 5klıkları kaliteli 2klıkları para etmez

türksit marka bakabilirsin incelemesine bakıp ona göre karar verirsin hangisini alacağına 4 5klıkları kaliteli 2klıkları para etmez
Hocam umarım türksit'i biliyorsunuzdur. Plastik sandalye daha iyi

Oyuncu koltuğu alırsan radiant olabilirsin🤪 aga 4k lıklar pek iyi deil ya. Paranı biriktirirsen hawk fab daha mantıklı olur tarafımca
Ama koltuk dediğin 1 kere alınır uzuuun uzun kullanılır. Örnek veriyorum ucuz bir şey alacan şimdi gidip biryeri kırılacak, yırtılacak yok dikişi sökülecek falan uğraşma diye kaliteli alman gerekir bence. Ben de öyle yapacağım kankam ben de şuan sandalyede oturuyom. Ama fiyatına göre kaliteli ve senin bütçende bir koltuk çıkarsa alabilirsin, ben bilmiyorum öyle bir koltuk bilen önerir sana umarım

Geri