Neler Yeni

3000-5000 TL Tam Boy - Klavye Önerisi

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arnold
Bütçe
5000
İyi forumlar arkadaşlar,

Uzun süredir kullandığım klavyemin içi artık sigara külü ve bira şerbeti dolu dolayısıyla değiştirme zamanı geldi de çattı. Forumu baştan sona tavaf etmiş olabilirim ancak neredeyse önerilen tüm klavyeler, %60, %75 veya TKL, adam akıllı güncel tam boy klavye önerisi göremedim, önerilerinize açığım.

Tercihler: Tam boy (Numpad iş için şart) Hissiyatı kötü olmayan ancak sessiz switch, makro tuşları / makro desteği. RGB şart değil, karanlıkta tuşlar belli olsun yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve tabii ki temizliği kolay olmalı.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,033
İsim
Mehmet Aslan
İyi forumlar arkadaşlar,

Uzun süredir kullandığım klavyemin içi artık sigara külü ve bira şerbeti dolu dolayısıyla değiştirme zamanı geldi de çattı. Forumu baştan sona tavaf etmiş olabilirim ancak neredeyse önerilen tüm klavyeler, %60, %75 veya TKL, adam akıllı güncel tam boy klavye önerisi göremedim, önerilerinize açığım.

Tercihler: Tam boy (Numpad iş için şart) Hissiyatı kötü olmayan ancak sessiz switch, makro tuşları / makro desteği. RGB şart değil, karanlıkta tuşlar belli olsun yeter.

Çoğu aynı ürünün farklı keycapslisi , fazla olması gözünü korkutmasın :kekw:

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arnold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme geldi Bütçe 5000

Son düzenleme:

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
mershadow

AKKO 3098 Neon RGB Mekanik Gaming Klavye Hotswap değil bu yüzden alınası değil fiyatı pahalı​

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arnold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Manyetik switch olursa tadından yenmez, manyetik switch için tkl de düşünürüm.

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
mershadow

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arnold

Murat1611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Murat Öztürk
G512 Blue switch kullanıyorum browunuda var seni tatmin eder diye düşünüyorum hatta ikinci elden 50 dolara aldım :d

İmamFoxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Gökhan Furkan Tokat
merhabalar dostum 1 yıldır aralıksın corsair k60 pro rgb kullanıyorum ve çok memnunum sessizliği ve kullanışı yazılımı çok iyi bide eninde sonunda corsair yani tavsiyemdir

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arnold
merhabalar dostum 1 yıldır aralıksın corsair k60 pro rgb kullanıyorum ve çok memnunum sessizliği ve kullanışı yazılımı çok iyi bide eninde sonunda corsair yani tavsiyemdir

Mekanik klavye cherry MX switch diyor listeye ekledim bunu da 👌🏼

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Enes
İyi forumlar arkadaşlar,

Wraith esportsta vgn s99 var.VGN s99 Pro da var ama aralarındaki tek fark batarya galiba.Emin değilim tam.

Rygann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yaşar Ertürk
Asus rog strix scope ıı nx ile rx arasında çok fark varmıdır hocam.Rx in fiyatı daha uygun geldi bana ama arasındaki fiyat farkına değermi nx

Top Bottom