3000-5000 TL Tam Boy - Klavye Önerisi

Strekeos

80+
Reaksiyon skoru
227
Bütçe
5000
İyi forumlar arkadaşlar,

Uzun süredir kullandığım klavyemin içi artık sigara külü ve bira şerbeti dolu dolayısıyla değiştirme zamanı geldi de çattı. Forumu baştan sona tavaf etmiş olabilirim ancak neredeyse önerilen tüm klavyeler, %60, %75 veya TKL, adam akıllı güncel tam boy klavye önerisi göremedim, önerilerinize açığım.

Tercihler: Tam boy (Numpad iş için şart) Hissiyatı kötü olmayan ancak sessiz switch, makro tuşları / makro desteği. RGB şart değil, karanlıkta tuşlar belli olsun yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve tabii ki temizliği kolay olmalı.

İyi forumlar arkadaşlar,

Uzun süredir kullandığım klavyemin içi artık sigara külü ve bira şerbeti dolu dolayısıyla değiştirme zamanı geldi de çattı. Forumu baştan sona tavaf etmiş olabilirim ancak neredeyse önerilen tüm klavyeler, %60, %75 veya TKL, adam akıllı güncel tam boy klavye önerisi göremedim, önerilerinize açığım.

Tercihler: Tam boy (Numpad iş için şart) Hissiyatı kötü olmayan ancak sessiz switch, makro tuşları / makro desteği. RGB şart değil, karanlıkta tuşlar belli olsun yeter.

Çoğu aynı ürünün farklı keycapslisi , fazla olması gözünü korkutmasın :kekw:

Güncelleme geldi Bütçe 5000

Son düzenleme:

AKKO 3098 Neon RGB Mekanik Gaming Klavye Hotswap değil bu yüzden alınası değil fiyatı pahalı​

Manyetik switch olursa tadından yenmez, manyetik switch için tkl de düşünürüm.

Son düzenleme:
G512 Blue switch kullanıyorum browunuda var seni tatmin eder diye düşünüyorum hatta ikinci elden 50 dolara aldım :d

merhabalar dostum 1 yıldır aralıksın corsair k60 pro rgb kullanıyorum ve çok memnunum sessizliği ve kullanışı yazılımı çok iyi bide eninde sonunda corsair yani tavsiyemdir

İyi forumlar arkadaşlar,

Wraith esportsta vgn s99 var.VGN s99 Pro da var ama aralarındaki tek fark batarya galiba.Emin değilim tam.

Asus rog strix scope ıı nx ile rx arasında çok fark varmıdır hocam.Rx in fiyatı daha uygun geldi bana ama arasındaki fiyat farkına değermi nx

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri