Neler Yeni

3000 ₺ Monitör Seçimine Yardım

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Hocam VA panel atmışsınız. Öyle çok progesyonel oynamayacam. En azından renk derinliği daha iyi olan IPS olsn istiyorum. 144-165 hz bana yeter. aldığım ekran kartı 1.4 display bağlantısı sunuyor. bunun ne kadar bir etkisi var?
144hz gayet alınır. Ozm ıps tercih ediniz şuan aklıma monitöe gelmiyor

Kodmama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kadri Bektar
Dostum baktım ama vazgeçilmezim IPS panel.. attıklarımla ilgili bilginiz varsa ve yazarsanız minnettar olurum.

Kodmama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kadri Bektar
27" 240Hz monitör curved bulamadım özelliklere göre FHD hoparlör mevcut hdmı ve display port mevcut

hocam. lg nin bi linkini attım. rx 580 1.4 disport veri hızına sahip monitörü de o hızde seçmem daha uygun olmazmı. yada ne kadar etkiliyor display port sürümü?

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
hocam. lg nin bi linkini attım. rx 580 1.4 disport veri hızına sahip monitörü de o hızde seçmem daha uygun olmazmı. yada ne kadar etkiliyor display port sürümü?
Bildiğim kadarıyla display port sürümü ne kadar yüksek ise o kadar kapsamlı olması gibi örneğin android gibi düşünün android 11 bütün androidleri içinde barındırır. Display port ne kadar yüksek sürümlü ise o kadar iyi olur ama 1.4 fena değil 2.0 yeni çıktı bildiğim kadarıyla

Kodmama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kadri Bektar
Bildiğim kadarıyla display port sürümü ne kadar yüksek ise o kadar kapsamlı olması gibi örneğin android gibi düşünün android 11 bütün androidleri içinde barındırır. Display port ne kadar yüksek sürümlü ise o kadar iyi olur ama 1.4 fena değil 2.0 yeni çıktı bildiğim kadarıyla
aynen yeni çıktı. sadece 1.2 144hz 1 ms panelleri yeterince besler mi? 2k olma olasılığı da var panelin...

Top Bottom