3000 Serisi Daha Ucuzlar Mı?

Fapdullah

80+
Reaksiyon skoru
74
Ekran kartı almak istiyorum. Ekran kartı hariç bütün parçaları aldım. Dolar Kuru vs. dolayısıyla ben inmez diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir?

Kimse garanti edemez hocam ama 3060 7 7.5 görse hoş olabilir. Güven probleminiz yoksa 2. Eller çok uygun bu ara.

Ekran kartı almak istiyorum. Ekran kartı hariç bütün parçaları aldım. Dolar Kuru vs. dolayısıyla ben inmez diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir?
Seçimler yaklaşıyor :D ucuzlamayacak, aksine dolar daha da artacak.

belli olmaz tabi ama ben tr de yaşadğım için hemen alırdım
lir. Güven probleminiz yoksa 2. Eller çok uygun bu ara.
ve hocamın dedği gibi 2. ele bakın bence tepe model alırsınız hem

İkinci ellerde güven problemi biraz var hocam özellikle ekran kartlarında ayrıca çok uygun da gelmedi bana 12.6K civarı bütçem var. 0 alayım dertsiz başım diyorum biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama varsa tavsiyeniz ikinci el temiz değerlendirebilirim.

İkinci ellerde güven problemi biraz var hocam özellikle ekran kartlarında ayrıca çok uygun da gelmedi bana 12.6K civarı bütçem var. 0 alayım dertsiz başım diyorum biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama varsa tavsiyeniz ikinci el temiz değerlendirebilirim.
hocam hazır sistemden çıkma veya 1-2 aylık kartları çok uygun fiyatlara satıyorlar 1-2 ayda ne olabilir karta. en kötü hazır sistemden çıkma açılmamış kartlar var piyasanın 1-1,5k altında satılıyor sıfır daha

hocam hazır sistemden çıkma veya 1-2 aylık kartları çok uygun fiyatlara satıyorlar 1-2 ayda ne olabilir karta. en kötü hazır sistemden çıkma açılmamış kartlar var piyasanın 1-1,5k altında satılıyor sıfır daha
Ürün linki atın değerlendirelim hocam.

Geri